Påskeklar på et splitsekund

Normalt begynder jeg at pynte op til påske mindst en måned i forvejen. Ligesom til jul. I år har vi af gode grunde ikke kunnet gøre det, men det var noget af det første, jeg gjorde, da vi kom hjem.

De små glas til lysene blev fundet frem.

Der kom pletter i luften i gåsekrukken.

De kønne påskeæg blev fundet frem, og jeg var på storindkøb i Bilka (tomt køleskab efter de tre uger hjemmefra), hvor jeg købte påskegule blomster.

Lammekøllen er taget op af fryseren, og den skal grilles igen i år.

Køleskabet bugner af lækre sager til påskefrokosten – laks og sild – og der er rugbrød i ovnen.

Nu er vi klar til at nyde helligdagene og nyde at være i stuen et par dage.

Stuen er et sted, vi ikke vil komme meget i de næste uger, mens Fie skal lære, at det der med hundeprutter er noget, der skal foregå udenfor. Lyse trægulve og små hundehvalpe er en dårlig kombination, og vi flytter ud i køkkenet, hvor gulvet let kan tørres af.

Vi kan jo bare tage påskepynten med og lade den stå lidt længere på den anden side af påske, nu den kom så sent frem.

God langfredag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “Påskeklar på et splitsekund”

 1. Kære Karen
  Hjerteligt velkommen hjem, og så smukt du har fået påske pyntet. Den er altså så sød krukken med gæs.
  Uhhmmm lammekølle. Lige nu ærgrer jeg mig lidt over vi ikke holder noget påske komsammen, men vi har så meget der skal ordnes så det springer vi over i år.
  Det er så spændende med lille Fie. Håber hun er lærenem så du undgår for mange sjatter 😉
  Rigtig god påske

  Knus, Lone

  Like

  1. Energiudladninger er nærmest default mode hos os 😀 Mens jeg har bagt, har Per olieret gulvet ovenpå (det gør det mere tissepyt-resistent) så nu vil jeg ud og brænde kludene og se, om jeg ikke kan finde noget mere at futte af derude. Det er jo også en slags havearbejde 😊
   Kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.