Der bliver nok at se til…

Jeg ved godt, hvad jeg skal lave i august. Det myldrer nemlig ind med bookinger til B&B’en.

Og i år ser det ud til, at der kommer rigtig mange havefolk. Deres bookinger er i høj grad samlet omkring de dage, hvor Haveselskabet holder Havefestival. Det kan du læse mere om på Haveselskabets website under åbne haver.

Men der kommer også havefolk hen over sommeren på jagt efter nogle af de gode haveoplevelser i Østjylland.

Billedet ovenfor er fra Aagesens Have i Hinnerup, og billedet nedenfor er fra Den Alpine Have i Herskind.

Det er så hyggeligt, når der kommer gæster, hvis interesser man deler. Det er dejligt at have nogen at dele sin begejstring med.

Så selvom sneen falder tykt derude, og jeg kan se, hvordan det fyger oppe på marken,

tænker jeg sommertanker. Forbedringer i B&B’en.

Kalkning udenfor, kalkmaling – og måske nogle nye hovedgærder i det blå værelse? Og hvad med madrassen i det rosa – kan den klare endnu en sæson? Mon jeg kan skaffe nogle lidt specielle pelargonier til vinduet i stuen? Der var et sted nede ad 511’eren – altså vej 511 – det må jeg tjekke, når vi kommer dertil…

Og pynt og nips og billeder – er der noget, der skal laves om i år?  Detaljerne betyder meget…

Sommertanker i en kold tid. De luner.

Rigtig god om end let forfrossen onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

8 kommentarer til “Der bliver nok at se til…”

 1. Det bliver så dejligt med sommer, have hygge og masser af gæster. Jeg er sikker på det er en dejlig oplevelse at bo hos jer.
  Rigtig god aften

  Knus Lone

  Like

 2. Engang læste jeg en artikel om en succesrig hotelejer. Han sov altid en nat i hvert værelse hvert år. Så vidste han, hvordan det oplevedes at være gæst hos ham i hans værelser. Det har jeg ofte tænkt på alle hotelejere burde gøre, når jeg har været på hotel.
  Tag en overnatning på madrassen. Så ved du, om den klarer en sæson mere 😀
  Dine billeder frister til et besøg.

  Like

 3. Godt at have noget at se frem til – og gode projekter at gå i gang med 🙂 Var der ikke også engang en fuchsiahave i dit pastorat? Jeg har for rigtig mange år siden boet i Fajstrup og Voldby og synes, jeg kan huske … Der kan være tale om en erindringsforskydning, selvf. 🙂

  Like

Der er lukket for kommentarer.