Om at komme for sent

En af de mest irriterende ting – ikke mindst til møder på arbejdet – er, når nogen konsekvent kommer for sent. Bevares. Det kan smutte for enhver. Men sker det hver gang, er det møgirriterende.

Det gælder også årstider.

Her få dage før foråret officielt begynder, er vinteren kommet. Med frost, med luften tyk af sne, med fygning og iskold blæst.

Sidste år og året før skete det samme. En lang, mild og grå vinter, der blev efterfulgt af barfrost langt ind i foråret. Frosten var hård ved roserne og mange andre haveplanter, mens den hverken skadede skvalderkål eller snegle. Hmmm…

Man kan vel sådan set godt sige, det er en anelse irriterende? At vinteren nu er som den dårlige kollega, der altid kommer for sent – til ulejlighed for alle de andre mødedeltagere?

Så når Gud holder personaleudviklingssamtaler næste gang, må han tage vinteren lidt i skole og fortælle, at det ikke bliver ved med at gå. Vinteren må enten komme til tiden eller melde afbud.

Og så må han give foråret lønforhøjelse til gengæld for en lidt øget arbejdstid.

God snetirsdag 🙂

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.

6 kommentarer til “Om at komme for sent”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s