Hvalpe-spam

Hvis du ikke orker billeder af små, bløde hundehvalpe på to uger, er det nu, du skal bladre væk herfra. Nu er du advaret. Der kommer en hel stribe. For hvad hjertet er fyldt af, flyder tastaturet over med, som man vist nok siger.

Vi besøgte vores lille hundehvalp i går aftes. Hun er bedårende. Og meget, meget lille endnu.

Hun har kun lige fået øjne. Blå, ufokuserede babyøjne. Om hun kan se meget andet end en smule lys, tvivler jeg på.

Hvalpene havde lige mæsket sig med mors gode piskefløde, da vi kom, og de sov sødt.

Drømte lidt, smågryntede og kravlede længere ind i hvalpebunken og sov videre. Med de små truntemaver fulde og fred i sjælen.

Fie sov også det meste af tiden, mens vi var der. Puttede sig godt til rette i hånden, gryntede lidt, vendte sig af og til om og sov videre.

Det er jo det, de gør. Spiser, sover, vokser – og så forfra. Gentag fra * til *, som der står i strikkeopskrifterne.

Allerede om seks uger er hun klar til at flytte hjemmefra. Og kort efter skal hun starte i skolen. I nulte. Hvalpeklassen.

Det bliver så dejligt at få hende hjem – og det bliver lige i slutningen af påskeferien.

Rigtig god onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

20 kommentarer til “Hvalpe-spam”

 1. Hjemme hos mig ligger der lige nu en stor smeltet klat smør på gulvet. Nemlig mig! De er fuldstændig vidunderlige, de små væsner. Det er ren uskyld i ordets oprindelige betydning. Man skal have et hjerte af sten for ikke at reagere med stor kærlighed, når man ser de små skønne hundebørn.
  Tillykke.

  Like

  1. Det sker, før vi aner 🙂 Vi har rigtig mange planer for marts måned – jeg kommer også til at holde en lille blogferie, men mere om det senere.
   Det bliver så hyggeligt at få sådan en lille balladefis i huset igen.
   Knus, Karen

   Like

 2. Nåååå hvor er hun nuttet. Åh, sådan en lille hundehvalp – den bløde hvalpemave og de bittesmå sylespidse tænder.
  Og så kommer der så mange sjove stunder, når I skal til at lære lidt om hinanden – ih, hvor bliver det skønt 😀

  Like

 3. ÅRRH hvor er de dejlige…man kan jo næsten mærke mælken løbe til….smiler….det bliver vidunderligt at følge hende fremover….hilsen Marianne..som er en stooor hundeven

  Like

 4. Uha jeg bliver jo helt skruk af at se sådan nogle nuttede tykmavede små trunter. Held og lykke med hende når i kommer så langt. Så bliver der liv og glade dage i huset, som må være rigtig tom i øjeblikket.

  Like

 5. Nårh, den lille ven, så sød hun er! Ja, det er de alle sammen som de ligger dér og sover i bunke 🙂 Der er altså ikke noget der hedder hvalpe-spam, Karen! Det hedder “skønne billeder af bedårende hvalpe” 🙂
  Kh Nana

  Like

Der er lukket for kommentarer.