Be my Valentine

I dag er det Valentine’s Day. Det er ikke noget, vi gør noget særligt ud af derhjemme, men det er nu en ganske fin og varmende ide at fejre kærlighed midt i den kolde vinter.

I naturen er der nemlig romantik i luften. Ræven – den slemme løgæder – hyler sin elskovssang derude om natten. Det lyder fælt, men man må jo tage det for det, det er…

Gæssene er begyndt at trække over os. På vej nordpå til deres ynglepladser holder de nogle dages hvil ved Lading Sø. Luften er fuld af deres skræppen.

De ved det – foråret er på vej, og det gælder om at være klar og på plads et sted i Sverige, når det sker.

Inde i haven pynter rimen og en lille smule sne på det brune og grønne. Som sukkerpynt på en Valentine’s kage.

Engen ser dyb og mystisk ud, før solen når derned.

Men bækken risler, og musvitterne pipper deres ‘Be my Valentine’ sang i træerne. Nok er det vinter endnu, men fuglene er også ved at gøre sig klar.

Det kan blive forår, før vi aner.

God onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

8 kommentarer til “Be my Valentine”

 1. Vi gør nu heller ikke meget ud af Valentine’s Day herhjemme, men jeg går generelt ind for at vi skal huske at fejre og have mærkedage. Og kærligheden er da værd at fejre! Så måske skal jeg gøre lidt mere ud af dagen næste år …? Under alle omstændigheder: Tak for et indlæg med forår i 🙂
  Kh Nana

  Like

 2. Jeg gjør heller ikke noe utav valentines day, og dagen var jeg ikke kjent med i min ungdom. Ja, jeg håper våren kommer snart. I deler av Norge er det enorme mengder snø og mer på vei. Heldigvis ikke der jeg bor, så plutselig er kanskje våren like om hjørnet både hos deg og hos meg.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  Like

 3. Kære Karen Dalsgaard.

  Jeg læser med stor fornøjelse dine daglige indlæg. Jeg beundrer din iagttagelsesevne og dine finurlige betragtninger over stort og småt. Her influenzaramt på anden uge, blev min dag lige løftet lidt, da jeg læste dagens dejlige indlæg.
  Man bliver så glad indeni, når man læser dine skriverier. Det synes jeg lige, du skulle vide.
  Bedste hilsener fra det sønderjyske, Tove Lindvang.

  Like

  1. Kære Tove,
   Jeg er meget rørt over din søde kommentar. Tak. Jeg håber, du snart kommer dig – det er en rigtig ond influenza, der hærger i år, og der er mange, der ligesom du ikke kan ryste den af sig. Rigtig god bedring!
   Mange hilsener, Karen

   Like

  1. Det gør de – på musvitsk hedder det noget med pip 😉 Har du lagt mærke til, at de har to sange, de synger? Den der pip-pip, hvor det lyder som om, de synger Musvit, Musvit, Musvit, og så den der pip-pip-piiip, hvor det lyder som om, de synger rytmen i Chickadee – der jo er det, de hedder i USA 😀
   Kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.