Greb om tingene

(Indlægget indeholder reklame og en reminder om en rabatkode.)
Skænken i gangen i B&B’en har fået en ansigtsløftning. Den har stået der i årevis – næsten ‘altid’. En helt almindelig, hvid skænk med to skabslåger og seks skuffer. Den bliver brugt til rengøringsmidler, til glemte ting, til ekstra sæbe og til den hårtørrer, der ligger der til gæsterne.

Det er en brugt skænk. Jeg er nummer tre i rækken, der bruger den – en vandreskænk… Glimrende kvalitet og et rigtig nyttigt møbel. Skænken har bare altid været lidt for moderne at se på til at passe rigtigt ind i B&B’en.

Det gik, som det ofte går. Jeg så ikke rigtig møblet længere. Skænken var der bare, og af og til overvejede jeg at købe en ny. Det blev aldrig til noget. En dag tog jeg et billede af den – det ovenfor – og jeg kunne med det samme se, hvad det var, der var galt. Grebene.

Rustfrit stål. Minimalisme. Det var da til at lave om på.

Nu har møblet fået nye greb, og det har gjort en verden til forskel. Romantisk, gammeldags stil. Ligesom jeg godt kan lide det.

Hvorfor fandt jeg ikke på det noget før? Det er da en nem og billig måde at give et gammelt møbel et tiltrængt løft.

Grebene er fra Amazing Living. De har rigtig mange fine greb til skuffer og skabe i alle stilarter.

Damen på billedet er fundet på et loppemarked. Jeg syntes, hun så så sød ud. Rigtig rar. Og jeg kunne ikke forstå, hvem der bare sådan kunne smide sin tipoldemor ud. Derfor kom hun hjem til os.

Hvis du også får lyst til at skifte knopper eller greb på noget derhjemme og vil købe de nye hos Amazing Living, så husk at skrive DALSGAARD i feltet for rabatkoder. Så får du 10% rabat, og det er da også værd at tage med, ikke?

God søndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

8 kommentarer til “Greb om tingene”

 1. Godt du fik øjnene op Karen, så fint med de nye greb. Nogle gange kan det være svært lige at se hvad der skal til, men så er glæden ekstra stor når det lykkedes.

  God søndag.
  Kærlig hilsen Anette

  Like

 2. Åh som man kan forny og med greb er det nemt. Der findes så mange smukke greb. Jeg har i vores nye køkken valgt tre forskellige slags. De troede jeg var åndsvag. Men hvorfor gøre det hele så kedeligt.
  Smuk søndag
  Charlotte

  Like

  1. Jeg tror, bestemt ikke, du er tosset, Charlotte – tværtimod. Du har et røntgenblik for muligheder. Og tre slags greb kan lige være det, der forandrer fra standard til unikt.
   God snesøndag til jer stakkels midlertidigt køkkenløse. Du må ud og købe fastelavnsboller 😀
   Kh, Karen

   Like

 3. Uha ja, der er skæverter såvel inde som ude. Rigtig god ide at tage et billede og få den lidt ud af konteksten. Skarpt set, at det var grebene 🙂 Det ændrede fuldstændigt udseende til det romantiske.
  Kh Lisbeth

  Like

  1. Det er i det hele taget en god ide at tage billeder – både inde og ude. Man kan se, at der er noget galt, men hvad? Det er billederne gode til at afsløre, for der kan man ikke se så selektivt på tingene 🙂
   Kh, Karen

   Like

 4. Det er sjovt som sådan en tilsyneladende lille ting kan betyde en masse. Jeg går meget op i greb på køkkenskabe, for her betyder de også virkeligt meget for det samlede stilbillede 🙂
  Jeg ønsker jer en dejlig søndag!
  Kh Nana

  Like

  1. Tak i lige måde, Nana – her sner det – bare det holder, for det pynter også sådan. Tit er det de små ting, der virkelig ændrer det store billede. En kurv, en ny ramme til et gammelt billede, en pude i en sofa – eller som her nye greb 🙂
   Kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.