Voksenliv

Nu, hvor vi ved, at vi får hund igen om otte uger, er der en masse, vi gerne vil gøre først. Voksenting. Ting, der foregår udenfor matriklerne.

Mødes inde i byen efter arbejde og gå i biografen.

Følges ad i IKEA for at få styr på nogle ting i huset. Et skoskab for eksempel – inden sko kan gå hen og blive en fristelse for små tænder.

Gå ud og spise, før vi skal til koncert i Musikhuset – ja, i det hele taget at gå til koncert i Musikhuset. Der er mange ting, vi lige vil prøve, mens der er tid.

Ting, vi kan gøre sammen og begge to være væk hjemmefra på samme tid.

Det er sjovt at gøre voksenting – ok – altså måske lige bortset fra det med IKEA. Men det bliver endnu bedre, når vi igen får en rigtig god grund til at skynde os hjem.

Når først vi har Fie hjemme, skal vi så vidt muligt ingenting i den første tid. En af os skal helst være hjemme, mens hun er lille. For de er små, når man får dem. På billedet er det Christie, da hun var ni uger gammel.

Fie skal heller ikke med i byen i den første tid, for det er mere end nok for en lille hundehjerne at lære sin egne nye omgivelser at kende uden at skulle forholde sig til også at være gæst andre steder.

Det er lidt som at få en baby. Vi burde faktisk få barselsorlov…

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

5 kommentarer til “Voksenliv”

 1. Gid alle ville sætte sig lige så godt ind i hvad ansvar man får og har ,når man får sådan en lille ny hund.
  Man burde faktisk ha hundebarsel😊Og de ting du nævner,med at være alene hjemme,og med ud ,mens de er såå små,det går ikke.
  Fie kan godt. glæde sig,den er sikret et rigtig godt hundehjem😊
  Kh Grethe

  Like

  1. En god start er så vigtig. Christie ødelagde aldrig noget, da hun var lille, for der var nogen hos hende hele tiden. Først da hun blev omkring et halvt år, lærte vi hende at være alene hjemme, og det gik rigtig godt, fordi hun var så tryg ved os 🙂
   Kh, Karen

   Like

 2. Hvad er der i vejen med at foretage et besøg hos Svenskeren til sammans??
  Jeg æææææælsker at gå der sammen med min bedre Halvdel

  Like

   1. dyrt bliver det kun hvis ens rygrad ligner en slatten spaghetti eller en kogt gedisterpølse 😎 og agorafobi er jo en helt anden sag

    Like

Der er lukket for kommentarer.