En ny samarbejdspartner – og en rabatkode til dig

Indlægget indeholder reklame (Det skal man altså skrive nu ifølge de nye markedføringsregler, så det gør jeg.) Men det gør mig ikke mindre glad for at kunne fortælle, at jeg har fået en ny samarbejdspartner. Maria Schimmel, der har webshoppen Amazing Living.

Hos Amazing Living kan man finde et utal af lækre ting og sager til boligen. Fra lamper, lys og lanterner, over puder, plaider og tæpper til skønne møbler fra en lang række forskellige mærker. Blandt andet House Doctor, Bloomingville, Nordal, Ib Laursen og mange flere.

Der er også delikatesser, lækre ting til personlig pleje  – og ja… hvad er der ikke?

Jeg faldt i snak med Maria på nettet her lige før jul. Min niece ønskede sig en julegave fra Amazing Living. Maria og jeg skrev lidt frem og tilbage om den, og hun foreslog, at mine læsere kunne få en rabatkode, der giver 10% på alle køb hos Amazing Living.

Det sker faktisk tit for mig, at jeg falder i snak med folk på nettet, og hvor er det hyggeligt. Kontakt på nettet kan nemt føre til venskaber i det virkelige liv. Det har jeg oplevet gang på gang, og det er jeg meget glad og taknemmelig over.

Maria har som sagt oprettet en rabatkode til dig, og hvis du skriver DALSGAARD i feltet for rabatkoder, når du køber ind hos Amazing Living får du 10% i rabat på dit køb.

Som du sikkert ved, holdt jeg op med at have annoncer på siden for et års tid siden. Jeg syntes simpelthen, de forstyrrede for meget. Men et godt samarbejde med et firma, jeg stoler på, og hvis produkter jeg kan gå ind for? Det er noget helt, helt andet.

God fredag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

9 kommentarer til “En ny samarbejdspartner – og en rabatkode til dig”

  1. Ja, de regler, de regler. Der kommer hele tiden nye, og jeg kan ikke lade være med at tænke, at myndighederne tror, vi er dumme. Selvfølgelig er det reklame, når man viser varer fra et firma uden at rakke dem ned. Hvad ellers? Det tror jeg godt, de fleste kan forstå. Det bliver vel også snart lovpligtigt at angive, når man fortæller en vits? Hvis nu nogen ikke kan forstå den? Så må man hellere skrive (Indlægget indeholder humoristiske betragtninger, der vil blive markeret med et HAHA, hvor de forekommer).
   Kærlig hilsen,Karen

   Like

 1. Kære Karen
  Tak, fordi du deler dine bekendtskaber med os i form af en kode. Der er mange lækre ting, kan jeg se.
  Jeg har ikke set din blog med reklamer, men jeg er enig i, at de ikke pynter, og jeg klikker selv hurtigt væk, hvis jeg føler at jeg besøger nogen, der vil prakke mig noget på – udover glæde og entusiasme.
  God weekend, Lisbeth

  Like

 2. Utrolig lækkert. Det må jeg ind og kigge på.
  Har det som dig. Reklamer forstyrer utroligt meget det budskab vi vil have frem på bloggen. Er virkelig dårlig til at se skønheden når en grim reklame popper op.
  Men som du gør det her med et samarbejde er det bare kanon. Flotte udvalgte billeder.
  Det vil jeg huske med den kode. Tak!

  God dag
  Charlotte

  Like

  1. Ja, de er virkelig grimme. De værste er de blogs fra det der netværk, Blogger’s Delight. Det bimler og bamler og flimrer. De blogs må være for støjresistente læsere.

   Jeg er helt vild med din pyntegås, i øvrigt – men det har jeg også lige skrevet 🙂
   God weekend til jer!
   Knus, Karen

   Like

 3. Ihhh altså kære Karen
  Det var da en herlig fredags gave at få :0)
  Jeg har det lidt ligesom dig også kommer ofte i “snak” med folk på nettet, og har da også fået en del venner på den måde. Jeg gør det nu også ofte på mine hundeture. Nogle af vores bedste venner, er folk jeg har mødt mens jeg har luftet hundene.
  Nå men jeg vil da huske at skrive Dalsgaard når jeg handler hos Maria næste gang ;0) er da lidt hooked på de der delikatesser.

  Rigtig god weekend søde
  Knus, Lone

  Like

  1. Ja, det er da sjovt ikke? Som man møder folk gennem net og hundeture. Det handler jo nok om, at man har fælles interesser, når man kigger ind på de samme sider – eller går ture de samme steder – og så lærer man hinanden at kende i virkeligheden også. Det er så dejligt.
   Rigtig god weekend til dig også.
   Knus, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.