Solskinssøndag med knas under støvlerne

Alle, der har læst med bare siden sidste vinter, ved, at jeg elsker frostmorgener. Frost og sol er for mig lige så skønt som en sommerdag. Sådan en dag er det i dag, og så snart solen dukkede op over horisonten, var jeg ude og gå tur med knasende rim under støvlerne.

Ikke at man skal være absolut A-menneske for at være oppe og ude ved solopgang i januar. Det kan de fleste vist være med til. Men lige når solen kigger over bakkekammen, giver den det skønneste, kobberfarvede lys.

Lyset ændrer sig hen over dagen, og allerede nu er det skiftet til sølv og hvidt. Sådan en dag kræver flere ture, så man får det hele med.

Og så er det altså, man mangler en hund. En hund at gå tur med. En hund, der kan danse ivrigt snusende af sted foran en med logrende hale. Det har vi heldigvis igen næste vinter, for det er bare sjovere at gå tur, når man har hunden med. Både sommer og vinter.

Rigtig dejlig solskinssøndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “Solskinssøndag med knas under støvlerne”

  1. Vi havde – 🔟 da vi vågnede og temperaturen kom ikke i nærheden af 0 punktet, og i skrivende stund kl. 09.20 d. 08.Januar er der – 7 grader sol på himlen og ingen vind rører på sig skønt
    Det må gerne blive ved

    Like

  2. Her fik vi også lidt frost i dag. Det er ellers ikke meget, vi har haft, og dagen i dag gav heller ikke så flot frost som hos dig. Dejlige billeder, du har skudt. Det første med den isede pavillon er lige så man kan mærke kulden. Der må have været smukt hele vejen rundt om huset og grunden 🙂
    Mange hilsener, Lisbeth

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: