Påskeæg i julehumør

Det er gået lidt ud over julerosen i potten ved døren. Den får mange blomster, men en del af dem ender i de forkobrede gåseæg, jeg fik til påske for et par år siden.

Jeg holder rigtig meget af hvide blomster i vindueskarmen – især når de lyser mod de mørke ruder om aftenen.

Sidste år havde jeg tænkt, at æggene skulle stilles væk i julen og hentes frem igen, når det begyndte at blive forår. De havde selv andre ideer, og de endte med at blive stående fremme hele december. Og bagefter var der jo ingen grund til at stille dem væk.

For de dekorative æg pynter hele året. Med vintergækker

eller blomstrende forsythiakviste i foråret, med en lille sommerblomst i sommeren, en dahlia i efteråret og – som nu – med en lille julerose i december – her fem dage før jul.

Det ser ikke ud til, at julerosen tager skade af, at jeg snupper dens blomster. Den kommer bare med nogle nye.

God tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Påskeæg i julehumør”

    1. Det synes de også 🙂 Normalt fjerner jeg alt det, der normalt står rundt omkring, når det er jul. Det gør det hele mere anderledes, og det er hyggeligt at se dem igen til januar. Men de her får lov at blive.
      Kh, Karen

      Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: