Solskin i december

Solskin i december. Lys og skygge spiller i vindueskarmene,

og fortryller den gamle orkide, der har sat et nyt kuld blomster. Den har fået selskab af en dadelgren i et højt sylteglas. De dadelgrene er så flotte – men… hvad skal man egentlig stille op med dem? Jeg må vist en tur på Instagram og se efter lidt inspiration.

Udenfor er det koldt, men stille. Frosten har holdt hele dagen, og kun de steder, solen har nået, er tøet lidt op.

Drivhuset nåede solen ikke. Så langt om mod vest, at den kan tø drivhuset op, kommer solen slet ikke for tiden. Det bliver vist en kold aften og nat. Jeg vil tænde op i brændeovnen, så her er lunt og godt, til Bondemanden kommer hjem fra jagt.

Og så skal der sættes et stykke nakkekam over til langtidsstegning. Kommer den i ovnen halv fire, er der mad klokken syv.

Rigtig god lørdag aften.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

One thought on “Solskin i december”

Der er lukket for kommentarer.