Hvor det dog pynter!

Winter Wonderland. Farvel til de seneste ugers (måneders!) regn og storm og velkommen til sneen, der gør alting nyt, rent og lyst.

Her lige før, det blev rigtig lyst, var jeg ude ved pavillonen for at kigge ud over landskabet.

Luften var kold, og den sved lidt i næsen, og alligevel var det til at falde i staver over. Sneen lyste, og lyset fra juletræet i pavillonen skinnede ud over sneen.

Selvfølgelig varer det ikke ved. Vi har kystklima, og det er per definition vådt og blæsende. Derfor må vi også glæde os det mere over stjernestunderne.

Og ikke lade sig gå på af opdateringer til Windows, der tager over en time en mandag morgen.

Man kan jo gå ud i sneen, mens den står der og snurrer og tæller procenter.

God hvid mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “Hvor det dog pynter!”

 1. Åh det er så smukt og rigtig julet. Her har sneen også lagt sig som en smuk hvid dyne.
  Hihi kender godt de kedelige timer hvor man venter på opdateringer ;0)
  Ønsker dig en smuk og dejlig dag

  Knus og jule kram
  Lone

  Like

 2. Åh, hvor er det smukt :-). Vi har så lidt hvidt, at man skal lede efter det. Jeg elsker ellers det der hvide drys. Men vi får så lidt her i vandkantsdanmark.
  (Ja, den seneste Windows opdatering var godt nok en sej en. Min tålmodighed krakelerede totalt. på en søndag i regnvejr!)
  Vi må op på julebukken igen, og om lidt er det glemt i julehygge.
  Kh Lisbeth

  Like

  1. Vandkant og kystklima giver ikke stabil sne – det ved vi jo. Måske er det derfor, vi er så pjattede med sneen, når den endelig kommer 🙂 For det er virkelig smukt. Jeg er inde i Aarhus nu (kaffepause 😉 ), og der er der heller ikke ret meget sne. Temperaturen var også tre grader højere end derhjemme, hvor der var minus fire her til morgen. Stor forskel på kort afstand!
   Kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: