Et strejf af frost på kanten til den sidste efterårsmåned

Det klare vejr i nat har givet lidt frost nogen steder her til morgen. Der var lidt rim i græsset hist og her.

Vi var jo advaret, og derfor havde jeg været ude i drivhuset og redde de sidste chilier ind. Frosten nåede dog ikke ind i drivhuset, og den ramte heller ikke georginerne, der står i læ af de store træer. De skal op i næste weekend tror jeg, men en enkelt sidste georginebuket vil jeg nu gerne have.

Chilierne blev brugt til Jalapeno Jam. I den nemme udgave: den opskrift, jeg fik af en amerikaner, der besøgte B&B’en for et par år siden.

Det er ved at være sidste udkald i drivhuset og i højbedene. Vi lukker ned nu. Vi vinterlukker også i B&B’en. Der er lukket indtil påske. Skulle du alligevel have brug for overnatning på de her kanter, så skriv til os. Enten begge værelser udlejet i én dag eller et værelse i mindst to dage betaler så nogenlunde det, det koster at varme op derovre. Men mindre er ren tilsætning, så det går ikke.

Rigtig god mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Et strejf af frost på kanten til den sidste efterårsmåned”

  1. Altså: Jeg glæder mig til frosten, når jeg ser dit fine billede. Men her i vandkanten i Ebeltoft, må vi nok vente en rum tid endnu, da vandet holder på varmen. Det er så osse ok 🙂 Vi skal nok få frost.
    Kh Lisbeth

    Like

Der er lukket for kommentarer.