Ikke en helt almindelig lørdag

Så blev det lørdag. Det har været en begivenhedsrig uge – igen – og ligesom så mange andre lørdage, står jeg lidt undrende og tænker over, hvordan det dog allerede er blevet lørdag igen.

Men med ugens arbejde både ude og hjemme, aftenaktiviteter og møder, en tur til Flensborg, ankomsten af årets halve gris til pakning og frysning, diverse køren rundt og frem og tilbage og alt muligt andet – ja, så går sådan en uge hurtigt. Èn dag ad gangen.

Det er ikke en helt almindelig lørdag i dag. I nat går vi over til normaltid. Ja, det hedder normaltid og ikke vintertid. Vi kan sove en time længere i morgen og stadig komme tidligt op og få noget ud af dagen.

Det med sommertid synes jeg nu er noget pjat. Jeg foretrækker, at klokken er, hvad den er. Dagene har jo deres egen rytme hen over året, og den springer ikke med en time på vilkårlige tidspunkter, vel?

Nå, det får jeg nok ikke lavet om på… sådan lige med det første.

På en helt anden måde er det heller ikke en helt almindelig lørdag i dag. Det er min fødselsdag. 58 bliver jeg – og nu står jeg på samme måde som med lørdag – lidt undrende – og fatter ikke, hvordan jeg er kommet så langt. Så hurtigt.

Det er nok også sket én dag ad gangen…

Rigtig god lørdag til dig også. Og på trods af fødselsdag fralægger jeg mig ethvert ansvar for vejret 😀

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

16 kommentarer til “Ikke en helt almindelig lørdag”

 1. Kære Karen og alle de yndige unge damer, som har sendt dig søde hilsener. Vent I bare til I er oppe firserne og stadig ikke fatter, hvor tiden blev af, mens I alligevel nyder hver eneste dag med havens dårende dejlige dufte og farver fuglene som larmer, kattene som næse-næser venskabeligt på terrassen, vasketøjet I har hængt op i håb om et par timers solskin, ….vi finder aldrig ud af, hvor tiden smutter hen, det er at af livets mysterier, som vi kan fundere over , mens vi nyder en stille kop af et eller andet og glemmer alt om lugning , oprydnung af de evindelige bunker- de mere kedelige sider af herlighederne.
  Afskaf sommertid og nyd i øvrigt livet de næste 50-75 år.
  Hilsen til ungdommen
  fra
  Karens mor.

  Like

 2. Tillykke med fødselsdagen Karen, håber du har en god dag. Jeg kender godt den fornemmelse af hvor bliver årerne af. Har tænkt en del over det idag. Min datter i Australien bliver 40 år imorgen, festen var idag, så vi har også fulgt med på face time og facebook, så er det jo alligevel dejligt med alle “de moderne ting”

  Kh. Hanne

  Like

 3. Kære Karen
  Stort tillykke og tak for solskin. Det har også stormet, men det passer vist meget godt til alt det, du når at overkomme 🙂
  Sommertid er heller ikke min kop te. Sådan mildt sagt. Det er synd for både dyr og mennesker og koster meget, meget mere, end man sparer. Men du har ret: afskaffelsen får du ikke i fødselsdagsgave. Forhåbentlig har du alligevel en dejlig dag.
  Kærlig hilsen Lisbeth

  Like

 4. Ja hvem kender ikke til, at tiden pludselig er gået og vi er blevet et år ældre
  Tillykke med fødselsdagen Karen, noget blæsende men nu skinner solen her hos os.
  Jeg ville også hellere have samme tid året rundt, men det er ikke os, der bestemmer.
  Kh Lisbeth

  Like

 5. Hej skønne fødselar :-)))
  I dag er det Karens fødselsdag, hurra hurra hurraaaa, kæmpe stort TILLYKKE med dagen, må den være fyldt med masser af det bedste du ved.
  Faktisk syntes nu der er herligt vejr, har lige travet en tur, og det er så forfriskende.
  Masser af fødselsdagshilsner og knus fra Anette

  PS glæder mig til en stump ko

  Like

  1. Tak, søde Anette. Per er lige på vej ud for at fodre kræene med lidt ekstra stormvejrsgodbidder, og jeg går med om lidt. De bliver hentet på mandag, så de skal råforkæles her i weekenden.
   Kh, Karen

   Like

 6. Tillykke med fødselsdagen. 58 er da en god alder ;o)) det samme som jeg blev for et par måneder siden… og vejret, en frisk vind, det kunne have været meget værre.

  Like

  1. Så er vi begge den gode årgang ’59 🙂 Det er såmænd heller ikke sådan, at jeg er ked af at blive ældre – jeg vil bare gerne have mindst 50 år igen, hvis jeg skal nå bare halvdelen af alle mine planer 😀

   Like

 7. Hjerteligt til lykke med fødselsdagen, søde Karen!
  Jeg glæder mig til at få tiden tilbage i morgen. Hele sommeren går jeg og regner på hvad klokken VIRKELIG er, for jeg hopper simpelt hen ikke på den dér sommertid 🙂
  Vejret er fuldt af styrke og energi i dag. Den del af det kan du måske alligevel tage æren for … 😉
  Hav nu er dejlig fødselsdag!
  Knus

  Like

  1. Se sådan havde jeg slet ikke set på det 🙂 Tak! Her er de grå skyer ved at blæse væk, så mon ikke vi skal en lille tur ud og give køerne nogle godbidder? Vi holdt fælles fødselsdag for nogle uger siden, så i dag har vi lov til bare at nyde at være hjemme. Det er dejligt 🙂
   Kh, Karen
   Kh, Karen

   Like

 8. Hej Karen. Stort tillykke med fødselsdagen🇩🇰🇩🇰 Vi har jo på forhånd været med til at fejre dig og havde en rigtig dejlig dag. Knus Karen

  Like

Der er lukket for kommentarer.