Efterårshygge derinde

Nu er her gjort efterårshyggeligt. I dag har jeg gjort rent og lavet efterårshygge inde. Sat nogle af de flotte hortensiaskærme i skåle rundt omkring.

Fundet plaiderne med de varme farver frem og lagt dem på sofaerne. Fundet et par ekstra læsebriller til efterårets tykke, spændende bøger.

Fundet store, tykke bloklys og sat den hjemmestrikkede pude i hjørnet af den store sofa.

Puttet egekviste og kastanjer ind til den lysende glaskugle i lanternen og i det hele taget gået og hyggenusset lidt – inde.

I ovnen er står en kamsteg med fennikel og koriander og steger langsomt og længe, og resten af køkkenet er fyldt med kastanjer og efterårsløv. Jeg er i gang med at lave et par efterårsdekorationer. Måske også en krans til døren?

Efteråret er her, selvom det vist bliver helt fantastisk vejr i  morgen. Der kan vi passende se at få gjort lidt efterårsklar ude. Bedene skal luges igennem for vildfarent græs og andet utøj, og fliserne skal fejes igen.

Det kan næppe nås på en enkelt dag, men vi kan da få en god start i den milde oktobersol, de lover os.

Hvor jeg dog elsker den slags fredelige lørdage. Dem måtte der gerne være flere af.

Rigtig god lørdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

8 kommentarer til “Efterårshygge derinde”

 1. Det er godt at hyggenusse 🙂 Og så glæder jeg mig til at vi skal have sommer i morgen! Det er da ikke et øjeblik for tidligt 😉
  Kh Nana

  Like

   1. Næh, jeg SKAL i haven, for jeg skal have gravet nogle stauder op, mens jeg kan se, hvad der er hvad. Jeg udskyder og udskyder, men det trænger sig på. I regn og slud – Lisbeth skal ud.
    God weekend 🙂

    Like

Der er lukket for kommentarer.