Løglægger lørdag

Det er ret tidligt lørdag morgen, mens jeg sidder her ved computeren og laver lister. Lister over alt det, der skal nås i dag. Listen vil jeg skåne dig for – jeg bliver selv helt træt af at se på den. Kun ét punkt vil jeg fortælle om, for det er langt det bedste.

Der skal lægges forårsløg i haven.Spændende løg, anderledes løg og en hel del ret almindelige, men uundværlige løg. Forårets blomsterflor skal i jorden nu. Og mens jeg går der og lægger løg, kan jeg tænke over, hvor dejligt det hele bliver i foråret.

Krokus og små påskeliljer.

Og smukke tulipaner. Jeg har bestilt nogle lidt anderledes slags i år, og de er kommet med posten. La Belle Epoque venter jeg mig meget af.

Rosa, pink og abrikos nuancer. Drømmefarver…

Og den spændende Brown Sugar. Den får en potte for sig selv, for egentlig passer den ikke lige ind i nogen af bedene. Men hvor er den smuk og glødende.

En potte helt for sig selv får den lyserøde perlehyacint også. Den er så fin, men også lille, at jeg vil have den løftet op på et bord i haven, så man rigtigt kan se den.

Hyacinter har vi mange af, men posen med de spændende farver her fristede mig over evne i Lidl.

Det bliver en dejlig dag, og alt det kedelige må jeg se at få overstået her til formiddag, mens morgentågen stadig ligger tykt over Skivholme.

Håber, du står foran en lige så dejlig dag.

God lørdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.

7 kommentarer til “Løglægger lørdag”

 1. Så finte løg.
  Er da helt solgt med den lyserøde perlehyacint. Siger du den er fra Lidl?
  La Bella minder om Dahlia Cafe au lait i farven. Super smuk.

  Smuk og arbejdsom weekend
  Charlotte

  p.s
  Jeg har sat ene af forskellige hvide og lyserøde Alium tror jeg de hedder. Men skal da også igang med foråret……

  Like

 2. Kære Karen. Uh, sådan nogle weekend-to-do-lister er trælse. Det er godt, at et af punkterne er noget, du glæder dig til. Glæd dig også til at arbejdet slutter, og der bliver tid til at fordele og nyde ting over hele ugen. Det kan klart anbefales. Kh Lisbeth

  Like

   1. Hehe – ja, det sagde min svigermor også, da jeg sagde, at jeg glædede mig til vores bryllup 😀 Hun havde nu også sin måde at sige tingene på…
    Jeg kan jo først gå på efterløn, når jeg er 64, og så får vi se, om det er det, jeg gør. Det er jo ret restriktivt, hvis man gør det…
    Kh, Karen

    Like

Der er lukket for kommentarer.