Inspiration og fristelser fra CPH Garden

Når man går rundt på CPH Garden, bombarderes man af indtryk. Det er vel menneskeligt, at man først ser de store træk, så de lidt mindre – og først til sidst de små, mon ikke?

Der var nemlig så mange kønne detaljer – og kønne ting til haven. Og der var også ideer, man relativt nemt kunne omsætte til brug i egen have.

En stor marksten til at give ro blandt viltre stauder.

Et kønt fad med vand i et hjørne.

Den slags gør en meget større forskel, end man lige skulle tro.

Jeg ved ikke, om det gør fuglene den store forskel, hvordan deres solsikkekerner bliver serveret. Men… det gør det måske for den, der serverer dem?

Skal man hvile sin lugetrætte krop, kan man sætte sig på en blomstrende stol

og tage sig en kop te…

Havenoter – hvis man er så tjekket, at man faktisk får taget sådan nogle – kan tages i en lyserød notesbog med vandafvisende omslag.

Fristelser er der nok af. Og så har jeg slet ikke nævnt de mange planter. Både dem, der var til salg og dem i de smukke showhaver.

Men hvad mon sådan en digitalis hedder? Og kan man nå at så digitalis, så de blomstrer næste år? Jeg tror det næsten.

CPH Garden giver masser af stof til drømme – og til konkrete haveplaner nu og på langt sigt. Jeg må indrømme, jeg godt kan se mig selv i det citat fra Audrey Hepburn, som er motto for CPH Garden, og som jeg indledte med i forgårs.

Udstillingen er åben her i weekenden, og så er det slut for denne gang. Lad os håbe på en gentagelse i 2019.

God lørdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

5 kommentarer til “Inspiration og fristelser fra CPH Garden”

  1. Ja, en gentagelse i 2019 er vi helt klar til og gerne med rabat, hvis man køber billet til flere dage. Der var så meget at se og lytte til. – Faktisk er der en del af det, du viser, jeg ikke så. Bl.a. de sjove fuglekander. Jeg nåede aldrig til de små detaljer. Men jeg er helt med på troen på morgendagen. Hvor der helt sikkert er sket noget nyt i haven igen.

    God søndag
    Birgitte

    Like

  2. hmmmm – sådan en solsikkefodertekande ku’ jeg godt ha’ faldet for, hvis jeg havde set den hi hi

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: