Bloglovin’

Det der med, at få Bloglovin til at virke? Det kører ikke rigtigt for mig. Måske skulle jeg leje en nørd i en time? Nej – jeg prøver igen.

Som trøst for, at du har klikket ind på et så kedeligt indlæg, får du et smukt billede af en af de skønne akelejefrøstjerner, der blomstrer her og der og alle vegne lige nu. Frydefulde maj.

Hvis du vil hjælpe med at se, om det med Bloglovin’ virker, kan du trykke på linket herunder og følge Dalsgaard i Skivholme derinde. Hvis det ikke virker – ja, så dropper jeg det altså – i denne omgang.

Follow my blog with Bloglovin

Der er jo vigtigere ting end at være med på alle de sociale medier, man kan finde. For eksempel at være førerhund for hunden, nu hvor græsset er vokset den over hovedet.

Men – det skulle bare være så smart, det der med Bloglovin’. Så prøv lige… og fortæl mig, hvis det virker.

Fortsat rigtig god onsdag!

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

15 kommentarer til “Bloglovin’”

 1. Hej Karen

  Jeg bruger også en htmlkode i en tekstwidget ligesom dig. Den ligner din, men der står ligefør (function… og til aller sidst står der . Jeg tror, at hvis du sætter de to ting ind, så virker det.
  Men hvis din blog er på wordpress.com, kan det være, at de blokerer for script, men prøv 😉

  Hilsen Ina
  https://annasplads.dk/

  Like

  1. Hej igen Karen

   Da jeg postede min kommentar forsvandt html script taggen, men du kan se det her

   Du skal tilføje det markerede + den sidste med skråstregen.
   Hvis det allerede står hos dig, så kan du nok ikke gøre sådan i en den type widget

   Hilsen Ina

   Like

 2. Jeg følger dig allerede, men kan forstå på flere at det er lidt indviklet. Jeg får besked på mail når der er indlæg, men det er på Facebook jeg blir fanget ;0)
  Tak for de dejlige billeder

  Knus Lone

  Like

 3. Jeg følger dig allerede, men kan forstå på flere at det er lidt indviklet. Jeg får besked på mail når der er indlæg, men det er på Facebook jeg blir fanget ;0)
  Tak for de dejlige billeder

  Knus Lone

  Like

 4. Jeg følger dig allerede via Bloglovin … og får mail, hver gang du udgiver nyt. Så her virker det.
  Men i sidebaren ude til højre i “Følg på Bloglovin”-feltet ligger hele kodestykket synligt – så noget galt er der vist 😉

  Like

Der er lukket for kommentarer.