En dejlig overraskelse

I dag skulle jeg have været til København. Til et møde. To timers møde og 7 timer i toget. Jeg slap. Søde kolleger har lovet at tage over for mig – sådan nogle kolleger er man nu heldig med. Så jeg skal ingen steder udover på arbejde helt almindeligt. Se det er en dejlig overraskelse.

Var tidligt nok oppe til at nå toget og står nu med en hel ekstra time, før jeg skal køre. Tror, den skal bruges på en havetur med kræene – med blik ud over landskabet, som solen i dag skinner så gavmildt på.

Der er alligevel ikke tid nok til at begynde at ordne alt det her…

… så de her og alle chilierne kan blive plantet.

Det må blive i weekenden. De står såmænd også fint i potterne indtil da.

Nej – jeg sætter lige lidt vasketøj over og fejer foran B&B’en – og så tager vi en hyggehavetur – hunden, katten og jeg.

God torsdag!

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “En dejlig overraskelse”

 1. Dejligt med lidt uventet ekstra tid. Og dejligt at kunne bruge den sådan et smukt sted. Hvor er der meget lækkert at gå igang med i dit drivhus.
  Rigtig god weekend

  Knus Lone

  Like

  1. Jeg glæder mig også til i morgen, hvor jeg skal i gang derinde. Det er så dejligt at stå derinde om formiddagen, mens det stadig er køligt og pusle og nusle.
   Også rigtig god weekend til dig!
   Knus, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.