Nyt netværk forude

For en uges tid siden fik jeg en mail fra Nana, der har bloggen Mit Landliv. Nana kan mange sikkert huske fra dengang, hun havde den dejlige webshop, Drømmegaven? Nana er siden flyttet til Sydsjælland, og nu skriver hun på Mit Landliv – en hyggelig og også meget smuk blog.

Men tilbage til sagen. Nana sendte mig en mail for at spørge, om jeg havde lyst til at være med i et nyt bloggernetværk bestående af hende selv og de to blogs Aargang 73 og Fifty Fabolous. Jeg har kendt Nana længe. De to andre kendte jeg ikke, men et kig på deres sider overbeviste mig hurtigt om, at det ville jeg gerne.

Vi har meget til fælles, men vi er også meget forskellige. Og det lyder da som opskriften på et godt samarbejde, ikke?

Meningen med netværket er et samarbejde mellem os fire – bag kulisserne med erfaringsudveksling, og foran i form af en række indlæg – en stafet, hvor vi sammen vælger et emne, og hver kommer med vores bud på emnet.

Stafetten kommer i første omgang til at løbe over 12 fredage, hvor en af os skriver et indlæg om det valgte emne hver fredag. Vi starter på fredag, og jeg lægger ud.

Og emnet? Det venter vi lige med til den 5. maj. Der er ingen grund til at løfte sløret for tidligt. Men jeg er sikker på, at det bliver til 12 meget forskellige ideer, og jeg glæder mig både til at skrive det første og til at læse de næste.

God fredag aften.

 

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

13 kommentarer til “Nyt netværk forude”

 1. Tror ikke jeg helt har forstået konceptet…men pyt! Nye tiltag er altid spændende, og jeg vil helt klart følge med og lade mig overraske. Ønsker jer massr af arbejdsglæde og samhørighed. :o)

  Like

  1. Tak 🙂 Konceptet er ret enkelt. Vi er fire, der vælger et fælles emne. Hver fredag skriver en af os et indlæg om det emne. Når emnet er brugt op, finder vi et nyt 🙂 Det er sådan en slags stafetløb/rundesang 🙂

   Like

 2. Kære Karen
  Nu så jeg jo indlægget fra Nanna, og kan kun skrive her også, at det lyder spændende med jeres samarbejde. Jeg glæder mig til at se hvad du finder på til fredag 😊
  Rigtig god og solrig søndag

  Knus Lone

  Like

  1. Ja, det er rigtig sjovt og hyggeligt med sådan et samarbejde. Jeg har skam skumle planer – men om de bliver hvide? Det må tiden vise 🙂 Også rigtig god og dejlig dag til dig. Her ser det lovende ud – måske te i pavillonen?
   Knus, Karen

   Like

 3. Jeg tilslutter mig koret af glade kvinder – jeg nyder virkelig at have fået kolleger i blogland, så jeg har nogen at søge inspiration og gode råd fra, og jeg glæder mig helt vildt til vore stafet!

  Like

 4. Hej Karen
  Det er spændende med den stafet, og samarbejdet, glæder mig til at se hvad du finder på til fredag….sidder her og forsøger at gætte, men det er jo umuligt;-)
  Jeg kendte heller ikke de “to nye blogge” før i går, da jeg så dem linket til på Nanas blog, som jeg sagde til hende så har i alle det til fælles, som jeg ser det, jeres fantastiske og levende måde at skrive på, men selvfølgelig er der også mere, kan jeg se:-) Jeg er en hund efter gode skriv, og inspireres stort når i skriver så det kan mærkes.
  Ha en god weekend
  Masser af endelige solskinds knus Anette

  Like

 5. Jeg glæder mig også 🙂 Og som Malin siger: Vi har jo allerede glæde af hinanden. Hav en god dag, Karen – forhåbentlig i solskin. Her er solen i hvert fald fremme, og jeg vil skynde mig ud!
  Kh Nana

  Like

 6. Kære Karen, det er også et samarbejde jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med! Jeg er sikker på, vi vil få meget glæde af hinanden – det har vi allerede 🙂 Jeg er spændt på at se, hvad du kommer med på fredag, og så skal jeg jo selv i tankeboksen. Rigtig god weekend til dig. Kh Malin

  Like

Der er lukket for kommentarer.