Hvor stor var den gren egentlig?

Nu er det en uge siden, jeg fik grenen i hovedet. Stingene skal fjernes i morgen, og så skulle jeg være nogenlunde klar igen. Der er mange, der har spurgt mig om, hvor stor den gren egentlig var, siden den kunne lave sådan en ravage. Her ligger den.

Grene fås i mange størrelser, og den her hører ikke til de mindste. Den sad en fem-seks meter oppe, og nedefra så den ikke særligt voldsom ud. Det var bare ‘den der gren, der tager udsigten, når den får blade’.

Den tykke ende er faktisk ret tyk, og det var den, der ramte. Jeg har kørt trillebørhjulet hen ved siden af til sammenligning.

Lige nu brummer motorsaven ude i haven. Bondemanden er ved at save grenen til brænde, så vi ikke skal se på den mere. Væk med sig.

Jeg ved godt, jeg var heldig. Havde grenen ikke ramt stigen først og sat farten lidt ned, havde jeg ikke kunnet gå rundt og kigge på spirerne i haven eller beundre påskeklokkerne – eller noget som helst andet.

Jeg er faktisk dybt taknemmelig og lykkelig over at være i live – det kan så hurtigt gå galt.

God søndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

12 kommentarer til “Hvor stor var den gren egentlig?”

 1. Hej Karen.
  Jeg ved ikke, om du husker hvem jeg er, men vi mødtes i “fru Pedersens Have” i november.
  Jeg kigger ind hos dig en gang imellem og vil gerne ønske dig rigtig god bedring. Det er jo voldsomt at få 18 sting i hovedet.
  Jeg håber, du er helt frisk igen, uden varig hovedpine.
  Mange hilsner fra Eliane
  …..og nej, jeg har ingen blog.

  Like

  1. Hej Eliane,
   Jeg kan da bestemt godt huske dig 🙂 Både fra Fru Pedersens Have og fra de hyggelige kommentarer, du lægger rundt omkring i blogverdenen.
   Tak for dine gode ønsker – jeg skal have stingene ud i dag, og så går det kun fremad 🙂
   Mange hilsener, Karen

   Like

 2. Ja uha, der kan hurtigt ske noget, godt det ikke gik værre. Nu glemmer du ikke sikkerhedshjælmen mere, selv om du kun skal holde stigen. Nogle skal lære det på den hårde måde, jeg fik jo selv en stor fyrregren i hovedet tidligere på foråret, så nu kan det nok være jeg husker hjælmen.

  Kærlig hilsen Anette

  Like

 3. Godt du er her, Karen! For Søren, ja, det kan så hurtigt gå galt. Pas på dig selv – og bliv ved med at hvile dig!
  Knus

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: