En tur i thailandsk supermarked – i Aarhus

I går var jeg i et thailandsk supermarked – i Aarhus. Det ligger på Skanderborgvej i Viby, og det hedder Thai Binh. Sikke en masse spændende ting… jeg var der i mindst en halv time, for der var virkelig meget, der skulle studeres nærmere.

Blæksprutter af alle størrelser, spændende fisk, færdige småretter, der blot skal dampes eller steges, et ufatteligt udvalg af nudler, krydderier, krydderpastaer og chutneys, saucer, frugt, grønt og friske krydderurter. Hellig basilikum, koriander med rod, forskellige mynter og meget, meget mere.

Også de små, skarpe røde løg, der er så kønne.

Kurven blev fyldt til bristepunktet, og i de kommende dage skal der laves lækker, fjernøstlig mad med friske ingredienser.


Vi startede med svinekød med five spice og pak choi, og det var superlækkert og meget eksotisk. Opskriften kommer i morgen.


Indlægget er ikke sponsoreret, jeg blev bare så begejstret for at finde så spændende en butik, og der jeg vil bestemt komme igen.

God torsdag.

Save

Save

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

3 kommentarer til “En tur i thailandsk supermarked – i Aarhus”

  1. Nøj hvor ser der skønt ud. Der må jeg da forbi når jeg en (alt for sjælden) gang er i Århus. Savner sådan den slags butikker så mange tak for tippen. Hav en skøn weekend med lækker mad.

    Like

  2. Ja, det kan være både spennende og inspirerende å handle i den type butikk. Litt annerledes enn et vanlig supermarked, og så er jo Thaimat veldig godt da. Beste hilsen Ingrid

    Like

Der er lukket for kommentarer.