Mens vi venter

Medier og meteorologer har pisket en stemning op i de sidste dage: nedtælling til snestorm. I dag – over middag – skal det begynde at vælte ned med sne. Samtidig skal det fyge fælt, og når det fyger fælt, lukker vores vej, og vi er tvunget til at blive inde og hygge os. Slemt.

Billede1

Vi er klar. Næsten da. For vi er før hoppet på den og har stået klar med alt det, der er nødvendigt for at klare en snestorm. Chokolade, rom til jægerte, en ekstra bog eller to – og nyvaskede vintergummistøvler.

billede1

Men vi er blevet skuffede. Hverken storm eller sne – kun lidt slud og en våd, kold vind.

Billede3

Ikke den slags stof, som drama er gjort af… Sådan kan det meget vel gå igen, og egentlig gider vi vel heller ikke sne her så få dage, før foråret starter officielt?

Billede5

Nå – jeg vil nu alligevel lige køre forbi et supermarked på vej hjem fra arbejde og sikre os det nødvendigste – jeg tror nemlig ikke, der er mere Marabou med saltmandler i skabet…

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “Mens vi venter”

 1. Sidder lige med en kop te efter at jeg har været ude og handle. Nu er både køleskab og fryser nærmest fyldt op…så kom bare med den snestorm…ja jeg vil nok også se det før jeg tror det. Købte nu for en sikkerhedsskyld både chokolade og rødvin til mig selv og lidt guf til hundene. En julerose smuttede der også med hjem, bare for at skabe den rette stemning hvis nu…

  Like

 2. Vi to forstår da at prioritere efter vigtighed! I går var vi i Rensborg for at finde vask og spejl til mit eget badeværelse. Vi tog også lige turen over til Kiel, hvor der sørme var en fin fin bod med de skønneste store tørrede OG saftige dadler og figner – det rene ønskeslik for mig, så det blev til to poser á 500 g. Dem kan jeg sagtens få brug for at trøste mig med, hvis den vejrmelding ender med, at min indkørsel og gårdsplads skal stå klar til at modtage to store håndværkerbiler i morgen kl. 7. Jeg kan jo håbe – altså på, at DMI har taget fejl bestik at vejret hernede, også denne gang!

  Like

 3. Hej Karen.
  Hvor er det første billede smukt! (Ja, ikke at der er noget i vejen med de andre. Det første er bare særlig smukt). Det minder mig om et engelsk landskabsmaleri – måske en Gainsborough …?
  Mens jeg venter, nyder jeg det stille, milde vejr med masser af forårssol 🙂
  God torsdag til dig!
  Kh Nana

  Like

  1. Der er mange, der sammenligner bakkerne heromkring med engelske landskaber – med Cotswolds især, så Gainsborough passer nok meget godt 🙂 Vi har ikke haft forårssol endnu – men jeg glæder mig vildt, til det sker.
   Kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.