Små gule pletter på den sorte jord

Der er kommet erantis i haven.

billede2

Ganske vist i de beskyttede bede tæt op ad huset, men de er der. Små gule pletter på den sorte jord.

Sådan en erantis er meget mere end en blomst. Det er den første blomst. Hvert år er det erantis, der dukker op allerførst og varsler forår om slet ikke så lang tid endda. Det kan man da kun være taknemmelig over.

Billede2

God søndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Små gule pletter på den sorte jord”

  1. Her i min have er det nu vintergækkerne der er først fremme, erantisserne har jeg ikke set noget til endnu. Og så tillykke med bloggens nye udseende, lyst, let og superdejligt 🙂 Knus og hilsner fra

    fru Jensen
    Gudhjem

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: