Jamen, den er da næsten ikke til at kende igen!

Lyset er på vej tilbage. Det kan vi tydeligt mærke nu – især om eftermiddagen, men også om morgenen. Den tunge kappe er ved at lette.

billede1

Der er ikke noget som det nye lys, der får en til at se tingene med andre øjne, og der er noget ved den her del af januar, der altid giver mig lyst til at lave nyt, rydde op og rydde ud.

billede5

I dag gik det ud over bloggen. Jeg har længe gerne villet have et lidt lysere look, og da jeg opgraderede WordPress abonnementet til Premium, fulgte der en række nye muligheder med for at lave om på sidens udseende. Og så greb det ligesom om sig… som du kan se.

Det var selvfølgelig mere tidskrævende, end jeg havde troet. Selvfølgelig. Men vidste man altid, hvad man gik ind til, gik man måske slet ikke, og så skete der jo aldrig noget.

Jeg tror, jeg har fået det hele med over i den nye skabelon – jeg tror det. Men er der noget, du mangler, så sig til – det ligger sikkert et eller andet sted endnu…

God ny og lys fredag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

14 kommentarer til “Jamen, den er da næsten ikke til at kende igen!”

 1. Det ser flot ud. Hos os kniber det med at få skrevet på bloggen i det nye år. Lyserøde tulipaner har også fundet vej til Bakkegården.

  Like

 2. Nej den er ikke til at kende igen – jeg var sikker på at jeg var kommet til at trykke på noget forkert – men det er positivt ment. Tillykke

  Like

 3. Sikke en fin fornyelse – det ser dejligt forfriskende ud! Jeg synes, det er lidt ærgerligt, at hele bloggen bliver lavet om, når man skifter look. Det kunne være lidt sjovt at følge ‘udviklingen’ over tid – at se tilbage på hvordan bloggen har set ud tidligere – det kunne jeg godt tænke mig på min egen blog!

  Like

  1. Tak – og tak i lige måde, Anette. Jeg er ved at lave lidt mere om på siden, for Nana har brugt samme tema, og de skal jo se forskellige ud, selvom basis er det samme.
   Kærlig hilsen, Karen

   Like

 4. Ej, hvor sjovt, Karen! Jeg troede jeg var kommet ind på min egen blog 🙂 Det må være samme tema vi bruger. Jeg synes din blog er pæn 🙂

  Like

  1. Jeg synes også din blog er pæn. Det hedder twenty sixteen, det tema – er det også det, du bruger? Så må jeg lave lidt om på nogle farver, så det ikke ser ud som om, jeg efteraber. Du valgte jo temaet først 🙂

   Like

   1. Ja, det er twenty-sixteen jeg har brugt. Og der er altså ikke noget med at du aber efter – det er jo bare nogle temaer alle kan bruge 🙂 Jeg synes kun det er sjovt!
    Kh Nana

    Like

   2. Derfor har jeg nu alligevel lavet lidt om – en rundere skrifttype i overskrifterne og en anden baggrund for det hvide. Selvom vi har samme tema, må det da godt se lidt forskelligt ud. Men vi har da en god smag!
    Kh, Karen

    Like

Der er lukket for kommentarer.