Du kan komme til at bo i Skivholme

I den tid vi har boet her i Skivholme, har der praktisk taget aldrig været et hus til salg i byen. Det er der nu. Der er faktisk flere. Meget forskellige huse i meget forskellige prisklasser. Prøv at se her på Boligsiden.dk.

Der er Helenes hus.

helenes-hus

Helene – hende med Helenes Hovne Høns, som jeg har købt æg fra i en årrække, døde mæt af dage som 89 årig, og hendes hyggelige hus med den læfyldte gårdsplads er til salg nu. Måske skal du være byens nye æggepusher?

Der er et helt nyrenoveret hus. Ejerne vil gerne bygge nyt, og de har sat deres lækre og hyggelige hus til salg. De har egen sø i haven, som rådyrene kommer og drikker af.

4adff72492ef455da9c1165a8500a40a

Der er et nyt, stort og flot hus – omme bagved Skivholmevej, på Høstvej med den skønne udsigt.

08244b505887424b84d8e08e6390332d

Og der er et lille og hyggeligt hus overfor forsamlingshuset.

a7b69800e2ae4929b334566aaa488748

Det er billigere end en lillebitte ejerlejlighed inde i Aarhus.

Jeg kan ikke rose Skivholme nok som et dejligt sted at bo. Midt i den skønneste natur, kort vej til Aarhus, hvor de fleste af os arbejder, og med et aktivt landsbyliv.

Her falder man ikke gennem sprækkerne og bliver glemt, som det sker i større byer. Her bor unge og gamle, børn og voksne, og Herskind, vores søsterlandsby, har en af landets bedste skoler. I forbindelse med skolen er der også en børnehave, og der er indtil flere dygtige  og søde dagplejemødre i området.

Da vi flyttede hertil for næsten 14 år siden, lærte vi flere af vores naboer at kende i løbet af 14 dage, end vi kendte på den villavej, hvor vi havde boet i seks år.

Hvis du har lyst til at flytte ud af den store bys anonymitet og blive en del af et lille samfund med nærhed, sjov, ro og den smukkeste natur, skulle du gå ind på Boligsiden.dk. og kigge lidt på de huse. Måske venter der dig et helt nyt liv.

billede1

God onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.