En lys ide

Her i januar er det svært at få nok lys. Det er mørkt, mørkt, mørkt. Mørke morgener, mørke aftener og tusmørke og gråvejr resten af tiden. Det er godt at kunne tænde lys, hvor man kan, og lyse op i husets mørke hjørner – og vindueskarme. Med blomster og lys.

billede2

Den lille lågkrukke i fattigmandssølv købte jeg hos Bonderosen lige før jul. Nu har den fået en lille batteridrevet lyskæde – en af de helt små med kun 10 lys – i maven, og se hvad så lidt kan gøre.

billede1

En lille krukke lys i den mørke januar. Flytbar og fin. Det er en ide, der er nem at gøre efter – lys i et glas eller i en vase eller lanterne kan virke helt på samme måde.

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

3 kommentarer til “En lys ide”

  1. Jeg har pakket de indendørs lyskæder ned sammen med julepynten, men jeg tror jeg vil fiske et par stykker op igen, for, nej, hvor vi trænger til lys! Din lyskrukke er vældig optimistisk 🙂
    Hav en god mandag, Karen!
    Kh Nana

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: