Et år med pavillonen

Nu er det gået godt og vel et år, siden vi fik bygget en pavillon lige derude på kanten mellem haven og marken. Det var en god beslutning, for hvor har vi brugt den meget lige siden.

Vi lagde ud med at stille et juletræ med lys derind. Et mere velegnet sted til et juletræ er nok svært at finde. Det lyser op i haven og ud over marken – og man kan se det viden om, helt oppe fra Ladingvej, når man kommer kørende.

Billede10

I det tidlige forår isolerede vi gulvet med leca og begyndte at indrette og hygge.

Billede1

I forsommeren var det et yndet tilflugtssted – uden for internettets rækkevidde og med dårlig mobildækning. Tid til at læse, drikke te og bare nyde udsigten og lægge planer.

Billede2

Indretningen blev gjort færdig (så færdig, som man nogensinde bliver med indretning).

Billede1

Billede5

Og i den våde og blæsende juli brugte vi mange timer derude.

I efteråret blev pavillonen også brugt meget, og der blev plantet efeu på skrænten bag pavillonen. Vid udsigt til georginer den ene vej og ud over dalen den anden.

Billede5

Nu er det vintertid igen. Bambusmøblerne er båret ind, tæpperne er vasket og lagt væk for i år, og der står igen et juletræ med lys i pavillonen.

billede1

Til næste år, når mørket viger, og det er lyst, når vi kommer hjem til hverdag, starter en ny pavillonsæson. Det er rart at vide.

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

8 kommentarer til “Et år med pavillonen”

  1. Åh, det ser så hyggeligt ud! Og sikke da en udsigt! Jeg ønsker mig en pavillon, et drivhus og et orangeri (og her tænker vi igen på Queen-teksten, “I want it all …”) 🙂
    Kh Nana

    Like

  2. Det er dog den hyggeligste pavillon jeg har set. Man får virkelig bare lyst til at sætte sig ned og kigge ud og lade roen falde på. Og fint ser det ud med juletræ og lys.

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: