Når pynten selv vil bestemme

Store kranse er flotte, mens små er søde, og en lille krans er hurtigt bundet. Jeg har bundet to små kranse af blød ene og grønt fra haven, pyntet dem med bog, små barkstjerner og den tynde, tynde guldtråd, som giver så smukt et glimmerskær.

billede4

De blev brugt som bordpynt, da vi holdt julefrokost med naboerne i sidste uge.

billede3

Nu står den ene – stadig med lys – på et fad på den gamle servante, og den anden fandt ligesom helt af sig selv over på en zinkbakke, der egentlig, sammen med de andre ting på bakken, skulle have været flyttet et andet sted hen indtil efter jul. Pludselig stod det hele der og så hyggeligt ud, og så der var faktisk ikke nogen grund til at lave om på det.

billede8

Pynt kan have helt sin egen vilje…

God mandag.

 

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Når pynten selv vil bestemme”

  1. Hej Leila,
   Din kommentar er kommet to gange 🙂 Jeg vælger den seneste, for der står jo næsten det samme. Jeg er også ret vild med den sidste udgave, og så at den lavede sig selv, ja, det skadede jo ikke. God hyggelig dag til dig også 🙂

   Like

 1. Det er altid sjovt at opleve når “tilfældigheder” falder så godt ud som på din bakke:-) jeg er altså vild med æggene på holder. Og flotte kranse.

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: