Pyntedag

Så blev det 30. november, og i morgen starter julemåneden. Hele dagen i dag er sat af til at pynte, lave dekorationer og kranse.

Alt til dekorationer og kranse ligger klar i køkkenet. Godt, jeg er alene hjemme… der er ikke mange fri kvadratcentimeter.

billede1

Kransene fra kurset hos Anettes Flora skal renoveres. De blev jo skambidt af mus. Der skal laves dekoration til kalenderlyset, en til spisebordet og småting til rundt omkring.

Og så skal der laves tre store dekorationer til arbejdet – det er mit job hvert år, og nok en af de arbejdsopgaver, jeg glæder mig allermest til. Meget sjovere end referater og bilag…

billede2

Så kig med senere eller i morgen. Jeg tager billeder af alle frembringelserne – måske kan en eller anden få en ide eller to?

Ok – jeg regner ikke med at være færdig med julepynten i dag. For en af de store juletidsglæder er at pynte, og at have tid til at nyde pynten. Derfor går det skridt for skridt, og for hver dag, der går, bliver det hele mere og mere julet til. Jeg stopper først, når Bondemanden begynder at kalde mig Gertrud Sand. For så er det vist på tide?

Rigtig god og særdeles pyntesyg onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Pyntedag”

 1. God fornøjelse. Det ser dejligt ud, og det dufter skønt – helt herover til mig på Sydsjælland 🙂
  Jeg går selv og småpynter, og hyggeligt, det er det!
  Kh Nana

  Like

  1. Det er næsten det bedste ved julen 🙂 Duften af grønt i den mørke tid. Men – jeg må nu også nok se at få bagt nogle småkager, for den duft foretrækker Per vist nok 😉
   Glæder mig til at se din pynt på bloggen.
   Kh, Karen

   Like

 2. Åh det lyder skønt med sådan en dag i pyntemood! Jeg er hjemme i dag med et sygt barn – jeg husker ikke, at jeg har været det før. Det plejer at være bondemanden, som er sygepasser, men han skulle på messe, så nu har jeg pludselig også ekstra tid til at kreere, for lillepigen sover meget af tiden.

  Like

Der er lukket for kommentarer.