Hardware til hoveddøren

Lørdag kørte jeg en tur ud til Bonderosen, Susannes hyggelige butik lige udenfor Kjellerup. Jeg havde bestilt et par ting, jeg skulle hente, og mens jeg var der, faldt jeg selvfølgelig for en fristelse eller to.

Det var jo sådan set også meningen. Men jeg synes selv, jeg har været uhyre fornuftig. Netop – uhyre fornuftig. Jeg faldt kun for noget, jeg absolut ikke kunne undvære. En ekstra engel for eksempel. En lille fyr, der spiller på violin.

engel
Foto: Bonderosen

Engle kan man da ikke få for mange af, kan man? Nyttige er de også. Uhyre nyttige.

Den her søde metalkuvert til hoveddøren, havde jeg fået lagt til side, til jeg kunne komme og hente den. Den hænger nu på hoveddøren.

billede1

Lige nu er den pyntet med de skønne frøstande fra benved, med kirsebærlaurbær og en lille kvist af krybende broget benved. Benved er en af efterårets allersmukkeste, og den står heldigvis mange steder i vores hegn omkring græsmarken. Der er nok til utallige buketter, uden det på nogen måde kan ses, at det svinder i bestanden.

billede2

I foråret kan kuverten pyntes med et lille gækkebrev og nogle gæslingekviste. Til jul med blød ene og kristtorn. Resten af året med det, der nu lige er overflod af derude.

Jeg har tidligere skrevet om Bonderosen – min yndlingspusher af kønne ting til haven og hjemmet – det kan du læse om her, hvis du har lyst.

God tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “Hardware til hoveddøren”

  1. Ja, der bor jo også en del engle hos dig, og der er da ikke noget, der er mere hyggeligt end engle rundt omkring i haven. Du må en tur omkring Bonderosen, nu hvor du har en pause åben have.
   Kærlig hilsen, Karen

   Like

 1. Det er jo sød musik, og uhyre vigtigt :-))) benved er så smukke, det er ikke mange år siden jeg opdagede dem på en køretur, ihh hvor vi fråsede. Nu får jeg lyst til den tur igen, men må vist vente et par dage;-)
  Ja Susannes butik er utrolig hyggelig, jeg brugte hele budgettet på maling da jeg var der, men der var mange fristelser:-)

  Like

 2. En engel kan man altid finde en plads til og ikke bare til jul.
  Er en smule misundelig på dine Benved for de findes slet ikke i læbælterne her på egnen…i hvert fald ikke de steder jeg kommer.

  Like

Der er lukket for kommentarer.