Forfløjne og knap så forfløjne svaler

Svalerne flyver stadig over marken og engen.

Billede1

De små kunstflyvere er ved at samle sig. Om morgenen sidder de i småflokke på hegnstrådene, og en dag om ikke så længe, lige pludselig, er de væk alle sammen. Fløjet ned til Afrika for at fange myg. Og det er ganske vist. Det må afrikanerne være glade for. Vi andre vil savne dem og glæde os til den forårsdag, hvor vi igen ser de første svaler suse over himmelen.

I stuevinduet er der også svaler. De er af knap så forfløjen karakter.

billede1

I tynde tråde svæver de i silhuet mod himlen. De er så smukt lavet.

billede15

Vores kunster-nabo, Kirstine Korshøj Jørgensen (kaldet Kisser), har lavet mobilen med de flyvende svaler. Hvis du synes, du har hørt om hende før, er det rigtigt. Det er Kisser, der har malet det smukke maleri med valmuerne.

Billede2

Kisser har ikke nogen hjemmeside, men du kan følge hende og se hendes værker på Facebooksiden Dot & Polka. Lige for tiden kan man også se Kissers malerier udstillet i Skivholme Sognegaard.

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.