Let og yndefuld

Det regner og stormer derude her til morgen. Og de mørke skyer hænger næsten nede over græsplænen. Rigtigt efterårsvejr er det, selvom det efter min mening er for tidligt på året til den slags narrestreger. Det gode vejr skulle komme igen i morgen, men indtil da er det dejligt, at kigge væk fra udenfor og ind på de blomster, jeg nåede at plukke mellem bygerne i går.

De hvide skabioser, som vi har så mange af i haven,

Billede15

er nemlig så fine i buketter.

Billede4

De står på deres spinkle, men stærke stilke og svæver i vasen, som de også gør det i bedene. Frøstandene, der er så kønne, er også med i buketten.

Billede17

Derudover er der blomster fra bronzefennikel og lidt af den vilde efeu, der klatrer på skrænten mellem skovhaven og marken.

Billede2

Let og yndefuldt i hjørnet på arvebordet og lige til at blive i godt humør af.

Billede3

Det skal såmænd ikke så meget til, før man alligevel har en

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “Let og yndefuld”

  1. Reagerede sådan med et smil om læben på overskriften, interne jokes her i huset;-) holder meget af den slags ynde du viser, m det er i vasen eller ude! Her er mandagen også god-må din fortsat være det:-)

    Like

Der er lukket for kommentarer.