Navneforvirring

Normalt er jeg glad for det uformelle. Sige du til alle (undtagen Dronningen, hvis hun skulle komme forbi Skivholme) og bruge fornavn.

Men af og til kan det være forvirrende. Jeg mener – jeg kender faktisk 7, der hedder Anette – og en enkelt Annette. Jeg kender et utal af Charlotter. Og åbenbart også flere Lisbether, end jeg lige havde styr på.

Jeg burde kunne have regnet det ud. Den Lisbeth, jeg tænkte på, går ikke ind fra haven for at sylte squash. Ikke om dagen i hvert fald. Der skal mere til, for hun forlader ikke sin have, hvis det stadig er lyst nok til at se. Det ved jeg jo egentlig godt.

Alligevel troede jeg, at der var sket et væsentligt brud på sædvanen, da jeg i går skrev om syltede græskar og squash. At det var Høneballe-Lisbeth, der havde prøvet at sylte dem. Det var det ikke. Det var Midtjylland-Lisbeth. Se selv:

Hm, det gør mig slet ikke noget at blive forvekslet med ‘Høneballehaven’, men jeg er nu hverken blogger eller samsing. Jeg er såmænd bare en glad følger af din blog😄. Jeg hedder godt nok Lisbeth, men jeg bor i det midtjyske omkring Silkeborg… 

To andre, der af og til sender en hyggelig kommentar er Hans og Elsebeth. Min søster hedder Elsebeth… Min bror hedder Hans.

Forvirrende? Lidt – Hans, der ikke er min bror, kalder sig nu Hansi, når han skriver – det er godt. Elsebetherne hedder Elsebeth endnu, men det gør ikke noget, for jeg kan altid se, hvilken af dem, det er, ud fra det de skriver.

Og hvad angår Lisbeth-forvirringen, vil jeg fremover kalde dem Høneballe-Lisbeth og Midtjylland-Lisbeth. Lidt lige som i skolen, hvor der i en klasse, jeg gik i,  var Karen A., Karen C., og Karen D. Og i en anden var der Lille-Lone og Store-Lone. Er der flere Lisbeth’er finder jeg på noget til dem.

Billede1

Og skulle det gå galt igen – jamen, så beder jeg om undskyldning på forhånd og lover en berigtigelse her på bloggen. Prompte.

Rigtig god fredag.

 

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Navneforvirring”

  1. Ha ha – ja jeg forstod heller ikke, hvorfor jeg skulle gå ind fra haven for at sylte squash, det kunne jeg aldrig drømme om 🙂 men så blev det opklaret. Hvis jeg skal bruge squash bliver det i en squashkage.
    Kh HøneballeLisbeth

    Like

Der er lukket for kommentarer.