En weekend i blomsternes tegn

Nu er vi tilbage fra weekendens blomstrende begivenheder. Fulde af indtryk og lidt matte i koderne. Det har virkelig været en weekend i blomsternes tegn.

Billede1

Lørdag var jeg sammen med Margit Bruun fra Bruuns Have til blomsterstyling hos Iben Riis – Frk. Iberis.

Og i dag har Bondemanden og jeg besøgt to spændende haver. To samlerhaver, hvor ejerne er blandt verdens ypperste amatørspecialister på hvert deres område.

Aagesens Have i Hinnerup, der er kendt for blandt andet sine 250 forskellige klematis.

Billede6

Og Den Alpine Have i Herskind.

Billede7

I al deres forskellighed to store haveoplevelser.

Der kommer mere om det hele, når jeg har fået sorteret i de mange billeder, jeg har taget, og sorteret i weekendens mange indtryk. For begivenhedsrig har den været, og der skal lidt tid til at fordøje – og så skal B&B’en i øvrigt også gøres helt klar til dagens gæster, der ankommer om en times tid.

God rest-søndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

8 kommentarer til “En weekend i blomsternes tegn”

  1. Kære Karen, det udtryk som Iben har fået frem i dig igennem styling, er så absolut også det indtryk jeg har af dig. Et helt igennem fantastisk billede af dig og en lige så fantastisk dag 😊. Er spændt på at høre efter veerne 😊. Kh og knus 😘, Margit

    Like

  2. Fantastisk billede af dig, drømme dejlig som en elver-pige, altså hvor er du/det smuk-t:-)))))
    Kigger da bare med når du har fået sorteret og ryddet op gjort rent og arbejdet.

    Like

Der er lukket for kommentarer.