Må jeg ikke nok spille computer?

Må jeg ikke nok spille computer? Det spørgsmål er der nok mange forældre, der hører fra deres børn. Tit. Sikkert så tit, at de dårligt nok hører det mere.

Men at man skal høre det fra sin kat, det havde jeg nu alligevel ikke ventet.

Puma tablet

Puma har været ude og forsvare sit territorium. Der er en fremmed hankat, der har prøvet at møve sig ind på hans enemærker, og det bliver ikke taget nådigt op. Det ser ud til, at Puma er gået sejrrigt ud af kampen. Godt gået af en fjorten år gammel kat.

Billede7

Men han har været i nærkamp. Med tænder og klør. Han er blevet både bidt og kradset. Også i øjet. Av. Han får dryppet øjne to gange om dagen for tiden, og han er mere inde end normalt, mens han heler både hist og her.

Derfor er det vel ikke så underligt, at han plager om ekstra computertid, er det? Jeg må nok  hellere ind på Google Play og se, om jeg kan downloade en kattevenlig app. Mon der er et katten efter musen spil?

God tirsdag.

Save

Save

Save

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.

6 kommentarer til “Må jeg ikke nok spille computer?”

 1. Hej Karen
  Denne lille kommentar har intet med hverken katte eller slagsmål at gøre. Næ, jeg forsøgte mig i weekenden med at sylte græskar (det var nu godt nok en forvokset squash i forklædning😉) efter din opskrift med chili og ingefær. Er du gal, hvor er det lækkert😜. Vi har lige prøvesmagt her til aften, og jeg skal helt sikkert sylte mere i samme stil. Kunne det måske være en ide at minde dine følgere og andre om den helt fantastiske opskrift? Jeg har i hvert fald gemt den😊👍.
  Varme tirsdagshilsner på sådan en blæsende, kold og halvvåd aften i august,
  Lisbeth

  Like

  1. Dejligt, at jeg kunne lokke dig i køkkenet, Lisbeth 🙂 Det er jo også en måde at være kreativ. Og dejligt, at du så kunne lide det, du lavede i køkkenet. Jeg er også ret vild med de græskar, så jeg vil følge dit forslag og relancere opskriften en af dagene.
   kh, Karen

   Like

 2. de gamle er de sejeste og klaro han forsvarer sine enemarker når der er nogen som formaster sig ind på dem
  godt skuldret Puma ❤

  Like

Der er lukket for kommentarer.