Høstfloksen springer ud

Her den sidste dag i juli er høstfloksen begyndt at springe ud. De lysende, lyserøde floks med det mørkere øje.

Billede4

De står flere steder i haven, og de dufter og lyser op, så det er en fryd.

Billede3

De tiltrækker svirrefluer, sommerfugle og bier, og de holder godt i buketter.

Billede5

Der er kun godt at sige om floks.

Skulle man brokke sig over noget, kunne det være, at de breder sig ret meget. Men – det er jo derfor, vi har floks flere steder – vi har delt dem mange, mange gange, siden jeg kom hjem med den første i lille plasticpakke til en 10’er fra Bilka. Så det skal de da nærmest have ros for.

Billede3

God søndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

One thought on “Høstfloksen springer ud”

Der er lukket for kommentarer.