Rosenfestival hos Rosenposten

Vi er så heldige, at vi bor kun knap et kvarter fra Rosenposten.dk. I denne weekend er der rosenfestival over hele landet, og vi tog en tur ned til lige syd for Harlev til Rosenposten for at se på roser – og smukke dekorationer med roser. Det er en årlig tradition, og det er en fryd for øjnene  og næsen.

Billede1

Billederne er ikke så gode, for de er taget med mobilen, hvis kamera jeg ikke rigtigt mestrer – men de giver nok alligevel en ide om overdådigheden.

I Rosenpostens have står alle tænkelige slags roser. Fyldte, enkelte, klatrende, slyngende, hvide, rosa, gule, lilla, småblomstrede, storblomstrede, høje og lave – et slaraffenland for rosenelskere. På gårdspladsen står der hundredevis af engelske Austin roser i deres karakteristiske firkantede, grønne potter.

Billede2

Og inde i laden var adskillige, talentfulde blomsterdekoratører i gang. Temaet var blomster til livets højtider, og der var roser til alle lejligheder fra barnedåb til begravelse. Roser for livet gennem hele livet.

Billede4

Billede3

Den fine ide med grenstykkerne sat fast i hønsenet omkring et glas vil jeg tage til mig. Mon ikke æbletræet i marken kan undvære en kvist eller otte?

Festivalen fortsætter i dag, så du kan stadig nå det.

God søndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

3 kommentarer til “Rosenfestival hos Rosenposten”

  1. Fantastisk ide med de grenstykker, det ser virkelig godt ud…må jeg gemme dit billede så jeg kan huske det??

    Like

Der er lukket for kommentarer.