Pavillon-vejr

Sikke det da blæser. Det er godt for vasketøjet, men ikke for meget andet. Haven tørster, og græsmarken med. Vi fik kun 11 mm regn, da Horsens fik 115, og de fik heldagsregn til politikernes og journalisternes fætter-kusinefest på Bornholm.

Når det blæser koldt, er der ikke meget sjov ved at være ude. Der er det, vores pavillon kommer til nytte og glæde. For i eftermiddag kan vi sidde inde, og samtidig være ude – næsten.

Billede3

Nyde udsigt og blomster ude og inde.

Billede4

Drikke te og læse bøger – og bare sidde og kigge og mærke søndagsroen.

Billede2

Håber, du også har et tilflugtssted i blæsevejret.

God søndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Pavillon-vejr”

 1. Ja det har jeg så heldigvis, vi spiste i pavillionen i går aftes, der blæste det ikke. Jeg ønsker mig stille regn og ingen blæst, hvor er det deprimerende med det blæsevejr.
  Kh Lisbeth

  Like

  1. Ja, det er godt nok træls. Man kan slet ikke følge med, selvom man styrter rundt med vandkander, og det hele bliver så forrevet. De flotte digitalis har svært ved at holde sig oppe. Håber også på stille regn – i timevis. Så kan vi også være i pavillonen 🙂
   Kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.