Første sommerdag – sådan rent kalendermæssigt

Tak for alle de søde hilsener til min mor i går, hvor hun blev 85. Vi holdt en forrygende fest i det dejlige vejr – og den skønne 60 år gamle rhododendron – den, der er så stor, at den kan ses fra rummet – sprang ud til tiden og dannede den smukkeste baggund for festlighederne.

Billede2

Hjemme igen kan vi se, at det virkelig er blevet sommer. Græsset er vokset hunden over hovedet.

Billede9

De hvide skærmplanter fylder hver en ledig plads i hegnet og i grøftekanterne.

Billede10

Hvidtjørnen blomstrer i hegnet, og inde i haven er natviolerne, vellugtende aftenstjerne, sprunget ud og fylder haven med duft og lys. Også de store prydløg folder sig ud på toppen af deres imponerende stængler. De når mig til skulderen…

Billede26

Dem satte jeg en flok af, efter jeg havde set dem i ‘industrielle mængder’ i Claus Dalbys have sidste juni. Tænk, at det snart er et år siden, vi var på besøg der. En uforglemmelig oplevelse.

Billede16

Nu er det juni med en lang række spændende oplevelser forude. Blandt andet en tur til Tante Grøns Have den 12. Kom an sommer – vi er noget så klar.

God første sommerdag ifølge kalenderen.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

3 kommentarer til “Første sommerdag – sådan rent kalendermæssigt”

  1. Hold da op en kæmpe rhododendron – den kan jeg godt blive lidt misundelig på 🙂 Vi er selv lige flyttet på landet, hvor vi har købt et gammelt hus, som i den grad trænger til en kærlig hånd, så skvalderkålen har fået overtaget i en have, som lader til en gang at have været rigtig flot.

    Like

  2. en forrygende fest, ja, takket være din og lillesøsters forrygende indsats(er).Det er en kæmpeopgave at få så mange mennesker til at føle sig godt tilpas og sørge for simpelthen ALT og så se ud, som om det hele er det rene ingenting. TAK.
    bloggen viser, at du har overlevet til næste arrangement. Wonders wil never cease.Kh. Mor.

    Like

Der er lukket for kommentarer.