Robuste svaler

Over de blomstrende azalea flyver de mest robuste svaler, jeg nogensinde har set. Men selvom de er robuste, svæver de alligevel let over bedet, på deres egen jordbundne facon. Det er de her svaler, jeg mener.

Billede1

Jeg købte dem af Margit Bruun, da jeg besøgte Bruuns Have i søndags. Margit har lidt lækre ting til salg i sit galleri, blandt andet svalerne, der er  svenske. Måske derfor, de er lidt rustne i mælet?

Dem kunne jeg ikke stå for. De fanger ingen insekter, som de hundreder af svaler, der flyver over marken, men de fanger blikket. Rigtig fin havepynt, og når azaleaen er afblomstret, kan de svæve over det grønne, hvor man ser dem endnu mere. Firmaet, de kommer fra, ELDGarden, har et katalog online, og det fuldt af ideer til haven. Det er gratis at kigge, så du får lige et link.

Billede2

Der kom naturligvis mere end én svale med hjem til Skivholme. For det første skulle den da ikke være alene i udlandet, og for det andet – som ordsproget siger – én svale gør ingen sommer.

Billede3

God fredag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.

2 kommentarer til “Robuste svaler”

 1. Ja jeg tænkte nok at det var nyt havepynt da jeg så din overskrift og de er da også rigtig fine. Jeg er jo lidt pjattet med rustne ting.
  God wekend.

  Like

  1. Det er jeg også. Jeg har kigget meget i kataloget fra ELD Garden – hvor har de mange skønne ting. Men…. man skal jo også passe lidt på lommepengene.:-)
   Også god weekend til dig og dine søde hunde.

   Like

Der er lukket for kommentarer.