Et kig i og omkring i pavillonen

Her i Påsken blev det endelig varmt nok til at begynde at bruge pavillonen for alvor. De to fletstole fra køkkenet kom derud sammen med det lille bambusbord med glaspladen fra det rosa værelse i B&B’en.

Billede6

Jeg fandt også en lille fletreol hos Aarhusklunserne. Hyggelig, gammeldags havestuestil. Der mangler stadig en del, men det er en god start. Nu er det hyggeligt at kigge ind ad vinduet på vej ud på hundetur.

Billede5

Efterhånden vil mere og mere finde vej derud og føje til hyggestemningen. Mere pynt, flere glittede Isabellas og de lækre, engelske Country Living. Et hundetæppe, en fuglebog – og ekstra læsebriller.

En plante eller to skal der også være plads til indenfor. Den her pletter i luften er lige gjort klar til at blive den første plante i pavillonen. Den er plantet i en gammel, fin tekande uden låg, jeg fandt på et loppemarked.

Billede4

Omkring pavillonen er der lagt sten, så det ikke sprøjter op med sort mudder på det hvide træværk, når det regner. Praktisk, neutralt og et glimrende underlag for store potter.

Billede8

På stenene skal der nemlig stå potter med et væld af sommerblomster, når den tid kommer. I stensætningen er der allerede plantet stenbedsplanter.

Billede7

Hyggen vokser frem dag for dag ligesom foråret, der gradvist fylder bedene med blomster og planter og sætter blade på træerne igen.

God tirsdag efter Påske – den gik vel nok hurtigt den påskeferie…

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

13 kommentarer til “Et kig i og omkring i pavillonen”

 1. Et vidunderligt sted i har skabt jer, og man kan mærke din glæde helt ud gennem skærmen ved at gå og hygge og finde frem til pavillonen-men også den nydelse det er at sætte sig og nyde det hele, uhmmm.
  Har et minde omkring din nye fletreol:-) den første jul(nov-dec) i lærertiden knoklede jeg røven ud af bukserne til sent om aftenen og nogle gange til kl 3 om natten. Da jeg havde talt mine timer sammen og skulle afregne, viste det sig at de ikke brugte at betale eleverne, det skulle fremstå som en ære overhovedet at være ansat der-det blev der nu lavet om på efterfølgende;-) Men de valgte at give mig en brugt fletreol som tak for hjælpen, den minder om den du viser, måske lidt større -den blev brugt godt i mange år.

  Like

  1. Det var et minde, der kan lære en at få styr på ansættelsesforholdene, før man knokler 🙂 Jeg havde aldrig en af de store fletreoler, selvom jeg syntes, de var så flotte. De var bare ikke solide nok til alle mine mange bøger – der er stigereolen mere stabil.

   Like

 2. Er sikker på der kommer endnu mere hygge i lysthuset, for det kan du slet ikke lade være med Karen, og heldigvis, for det er det der gør glad og giver energi. Fint med de 2 stole og bordet, rigtig lysthusstil.
  Ja den påskeferie gik godt nok hurtigt, men det gør ikke noget, når man også sætter stor pris på hverdagene.
  Kærlig hilsen Anette

  Like

  1. Uden hverdage var der ingen fridage, og jeg er jo også meget glad for mit ret spændende arbejde. Men… Mere tid hjemme til at pynte, hygge og kokkerere ville jeg ikke klage over 🙂 So much to do, so little time, som jeg så på et skilt engang.
   Kh, Karen

   Like

 3. Altid hyggeligt at smutte forbi din blog. Og ja – den påskeferie gik hurtigt, men nu flytter foråret ind og tager alt det grønne med. 😊🐝🐞🐸

  Like

 4. Får helt lyst til at nynne den gamle revyvise…jeg vil bygge en verden…
  Tillykke👏👏

  Like

Der er lukket for kommentarer.