Pavillon-warming med ribs-muffins

Så skete det endelig. Vi satte os ned. I hver sin stol. I pavillonen. Med te og med nybagte muffins.

Billede2

Den har stået færdig siden efteråret,

Billede7

men vi er først ved at indrette og flytte ind i den nu, hvor vejret er blevet bedre. Bondemanden har isoleret under gulvet med Leca, og da det var færdigt, og der var gjort rent efter det, slæbte vi et par gode stole og et lille bord derud. Efterhånden vil der blive indrettet rigtigt, men man kan jo ikke altid vente på, at det hele er perfekt. Så kommer man aldrig nogen steder – eller får tid til at sidde et øjeblik.

Vi kiggede ud og nød udsigten – hunden nød mest udsigten til muffins.

Billede1

Vil du også gerne have udsigt til muffins med ribs, kommer opskriften her. Opskriften passer til en muffinform med 12 huller.

Du skal bruge:

125 g smeltet smør
50 g kokosmel
150 g mel
150 g sukker
2 tsk bagepulver
2 æg
250 g frosne ribs (på den her årstid – friske bær i sæsonen)
12 papirforme til muffins

Smelt smørret. Bland kokosmel, mel, sukker og bagepulver. Rør det smeltede smør i og derefter æggene. Rør de frosne ribs – eller solbær, eller hvad du nu har af gode bær i fryseren – i dejen og fordel den i muffinformene. Bag på 200 grader i en halv time. De frosne bær forlænger bagetiden med en fem minutters tid. Bruger du friske bær er 20-25 minutter nok.

Nu vil jeg finde en stak gamle Isabellas blade og lægge ud i pavillonen – så kan det være, der bliver tid til at sidde lidt igen i dag og tænke indretning….

God Skærtorsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Pavillon-warming med ribs-muffins”

  1. Kære Karen, dejligt at det nu er blevet årstid til at indrette jeres skønne pavillion. Tro mig, der vil du komme til at leve og ånde rigtig meget der, i selskab, bare jer to, dig alene, nogen gange bare sidde og glo, andre gange filosofere, sove, skrive osv. Du vil elske det :-), forsat god påske :-), kh Margit

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: