Weekend forude

Så blev det fredag igen. Dejligt. Weekend giver tid til alle de ting, man ikke når i dagligdagen. Den her weekend byder på meget godt. Vejret skulle blive helt fint, og jeg har købt hornvioler, som skal plantes ud i bede, krukker og skåle.

Billede5

De står og venter i den gamle vognport sammen med flere blomster, der kan tåle lidt frost om natten.

Billede6

Oprydning i haven skal der også til – nedblæste grene på græsplænen, bunker af blade, som vinden har blæst sammen i hjørnerne – alt det skal væk. Op i trillebøren og ud på marken. De fleste visne staudetoppe skal væk nu. De gør det svært at se alle de små forårsblomster.

En tur ud til Bonderosen står på programmet lørdag. Jeg vil ud til Susanne for at finde en fødselsdagsgave og for at købe et af de fine forkobrede gåseæg fra Art by Kobber.

abkFoto: Art by Kobber

Jeg har næsten overbevist mig selv om, at det ikke kan blive rigtigt påske, før der er sådan et i huset – det er nok løgn, men…. man kan aldrig vide, vel? Det er nok bedst at være på den sikre side. Nemlig. Fornuftig tænkning.

Håber, du også glæder dig til, at weekenden banker på om ganske få timer med det, der – lige nu – føles som oceaner af tid.

God weekend.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.