Påskeæg i krystalreder

Påske betyder æg i alle størrelser og af alle materialer. Æg af beton,

Billede7

malede æg,

Billede5

og små æggeformede lys i krystalreder.

Billede1

De er nemme at lave, og de er ret søde. Jeg bruger mine gamle likørglas – arvegods, men nemme at finde magen til på loppemarkeder – en tot mos og et æg. De gør sig særlig godt som bordpynt – man kan kigge over dem – men også på stuebordet, hvor de skaber påskestemning i en ruf sammen med de små påskeliljer

Billede4

og den fine, sartgule primula.

Billede3

De små vagtelæg er endnu en slags æg, det er svært at undvære i dekorationerne. De er så fint pyntede fra naturens hånd.

Der er så mange kønne påskeæg til – er det ikke dejligt?

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

%d bloggers like this: