Længsel efter lyserødt

Nu må hun da være helt ude i hampen, vil mine mandlige læsere nok tænke. Længsel efter lyserødt – det kan man bare ikke have. Sorry, boys. Det kan man godt. Jeg kan. Og spørg bare andre hunkønsvæsener, I kender. Eller kig dybt ind i jer selv – I behøver ikke at indrømme noget. Jeg har sådan en lyst til at se lyserødt i stedet for rim og vissent græs på markerne. Lyserøde blomster i alle nuancer. De fine lyserøde bellis.

Billede7

Tulipaner.

Billede7

Påskeklokker.

Picture4

Sarte farver, fine farver, klare farver, forårsfarver.

Billede9

Rimen ligger tykt derude, og selv vintergækkerne i hækken venter med at springe rigtigt ud. Derfor var jeg også urimeligt glad, da mine øjne blev fanget af en flaske lyserødt opvaskemiddel i supermarkedet (Ja – hun er blevet totalt gak). Det var lige det, jeg trængte til. Hjemme blev det lyserøde opvaskemiddel hældt over i en flaske. Det blev også fortyndet lidt med vand, så det kan komme ud af hældeproppen, der egentlig er beregnet til olivenolie. Så blev det forår i køkkenet.

Billede3

Der bliver vasket op i lyserødt, fint, sart lyserødt. Så må resten jo komme, som det kan. Det gør det også. Stille og roligt. Det er bare som om, tålmodigheden er ved at rinde ud. I utide.

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Længsel efter lyserødt”

  1. Gråt og brunt er det vi ser mest for tiden, men snart kommer farverne også de lyserøde 🙂
    Vi må vente tålmodigt lidt endnu. Tænk at lyserødt opvaskemiddel kan blive spændende at se på 🙂
    Kh Lisbeth

    Like

Der er lukket for kommentarer.