Livet er ikke så tosset endda

Solskin over markerne. Det ser ikke helt tosset ud.

Billede2

De kæmpestore prydløg spirer i haven. Det er ikke så tosset endda.

Billede1

Det er svært at se på billedet, men det er kæmpespirer til kæmpeprydløg. Både lilla og hvide.

Billede26

Måske det går hen og bliver helt Dalbyagtigt? Hmmm – der skal vist lidt mere til. Måske endda en del mere… Men det ville da ikke være så tosset endda.

Billede14

Man skal jo starte et sted.

Inde i køkkenet har jeg lige taget en hel hjemmelavet rullepølse ud af pressen, smurt madpakker og frosset to store stykker ned. Det er ikke så tosset endda at have sådan en på lager.

Billede5

Nu skal hunden og jeg en tur ud på marken og luftes, før arbejdet kalder.

Billede3

Nej, alt i alt er livet da ikke så tosset endda. Vel?

God tosset onsdag 🙂

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

10 kommentarer til “Livet er ikke så tosset endda”

 1. Nej, livet er bestemt ikke tosset – det overlader vi til politikerne i dag…… Godt vi har så mange ting at glæde os over!

  Like

 2. Livet er – for det meste – helt fint. I dag vågnede jeg til et koldt hus; heldigvis ville oliemanden komme og fylde tanken op i dag. Det hidsige blæseværk havde snydt deres beregning, så de ville først være kommet om en halv snes dage. “Det har jo ikke været så koldt!”, sagde damen. “Nej, men det har blæst helt vildt – og det er vinden og ikke kulden, der især trækker tænder ud!”

  Like

  1. Ja, jeg græmmes over dem og deres smålige mudderkastning. Det handler ikke om indhold, men om hvem der kommer med forslagene. Pyha – de skulle skiftes ud hele bundtet, og så måtte ingen, der havde ‘læst til politiker’ stille op 🙂

   Like

Der er lukket for kommentarer.