Minder ved bækken

Er du på Facebook? Det er du vel, for hvem er efterhånden ikke det? Så får du sikkert også de der opslag for tiden – dem med: Det her slog du op for 2-3-4 eller 5 år siden. Facebook minder kalder de det.

Billede10

Det er lidt sjovt at gå ind på opslagene og tænke tilbage. For på den ene side er det som i går, på den anden side er det langt væk i tid.

For tre år siden skrev jeg om bækken og de smukke isformationer, der danner sig i frostvejret, når vandstænkene fryser omkring rødder og lavthængende grene.

Billede11

Det er sådan et smukt syn – så vil du dele mindet med mig – og måske også selv tænke over, hvor du var den dag for tre år siden, da du læste indlægget først? Klik på billedet ovenfor – eller på dette link og gå med ned og se, hvordan der så ud nede ved bækken for tre år siden – og i dag.

Billede4

Billede2

God tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.