Besøg på Formland i Herning

Herning Messecenter. Der har jeg været mange gange – både foran og bag kulisserne. Alligevel forbløffes man altid over, hvordan hele stedet forandres alt efter, hvilken messe, der er i gang lige nu. Mejetærskere,  lastbiler, mad eller som i går på Formland messen: lækre ting til hus og have. Og wow. Det var der. Lækre ting og sager. Det flimrer for øjnene af bare ting, farver og lys, og man bare ser, ser og ser igen. For der er det hele.

Man må ikke tage billeder på messen, men et godt indtryk kan man få ved at kigge på deres websites, hvor der er de lækreste billeder og kataloger, man kan bladre i.

Chic Antiques drømmende franske landstil (se et flot online katalog her),

ca

Ib Laursen med lidt af det hele og en del af den engelske/skandinaviske landstil, som jeg er så betaget af: blomstrede kopper, farvet porcelæn, bløde tæpper og finurlige skilte.

il

En lille bid af Claus Dalbys blomstrende univers, B Greens skønne potter (deres katalog kan du se her), og også nye, spændende små iværksættere, der kan deres håndværk og har fået en – eller flere – rigtig gode ideer. De var spændende og hyggelige at besøge.

Art by Kobber – du kan se en række billeder på deres hjemmeside – og tingene kan købes i Haveshoppen.

abk
Foto: Art by Kobber

Rosenbuen.dk med de smukkeste smedejerns rosenbuer, plantestativer og geniale småting som en flytbar glas- og flaskeholder, der kan stikkes ned i græsplænen,

rb

og ikke mindst vores gode ven, Charlotte, der har A Room Above – møbler i eget design, produceret i Danmark – møbler med fikse detaljer som hylden her.

Billede2

Charlottes butik finder du på Frederiks Alle 114 i Aarhus.Billede1

Der var ting for enhver smag på Formland – også til den meget, mærkelige smag. Vidste du, at man stadig kan få platter med den lille havfrue? Og unævnelige (og jeg mener virkelig unævnelige) spøg og skæmt artikler? Det ved jeg nu. Der gik vi hurtigt forbi. Meget hurtigt. For der var så meget andet virkelig godt at se på – og drømme om.

Nå – jeg må løbe – skal skrive ønskeseddel….. en lang en…

God søndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.