Nu på Instagram

De første famlende skridt blev trådt i forgårs. En forsigtig mobiloverførsel. Hurra – det gik godt. Og så en grimasse – for øh – hvad skal jeg bruge det til, når jeg så sjældent tager billeder med mobilen?

Telefon

Så kom nevø Emil ind på banen med gode råd og programmet Gramblr. (Tak, du søde og dygtige nevø!) Med Gramblr kan man overføre billeder fra computeren til Instagram. Og så var det jo pludselig noget helt andet. Jeg har jo tusinder af billeder på computeren.

Nu prøver jeg at finde ud af, hvordan jeg egentlig kan bruge Instagram. Der er også noget med at finde ud af, hvordan man bedst mærker sine billleder- med hashtags – altså havelåger #, så man selv og andre kan finde dem. Det må jeg lige finde ud af.

Udsigtshaven i vinterdragtSå hvor finder I mig for tiden? I køkkenet for at lave lækker mad og opskrifter? I gang i haven? På hundetur? Begravet i en god bog? Nej, jeg sidder her foran computeren, dybt koncentreret, med rynket pande og læsebrillerne langt nede på næsen og prøver på at blive klogere. Det kan kun gå godt. Der er et stort udviklingspotentiale, som man siger.

Indtil videre er der kommet en ‘Følg Dalsgaard i Skivholme på Instagram’ knap på bloggen. Se bare ude i højre side. Fremskridt, ikke? På vej ind i dette århundrede – omsider? Jo da. Det kører – vist nok. Når jeg har fundet ud af, hvordan jeg bruger det, vil jeg finde ud af, hvad jeg skal bruge det til. For billeder alene er altså ikke nok – der skal ord til, hvis det skal være rigtig godt.

Jeg har lagt nogle få billeder på Instagram nu. Der kommer mange flere i løbet af kort tid – billeder af blomster, mad, dyr, bøger og dejlig natur – så tryk bare på Instagram knappen. Det kan også kun gå godt.

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.

13 kommentarer til “Nu på Instagram”

 1. Hej Karen Jeg er også på Instagram, men jeg tager heller ikke ret mange billeder med mobilen, så jeg vil da prøve om jeg kan finde ud af at bruge Gramblr. Tak fo tipset. I øvrigt smukke billeder du har lagt op på Instagram. Kh.

  Like

 2. Ja det er altså sjovt hvad skal al det insta bruges til, sådan havde jeg det også i begyndelsen, og lidt endnu;-) men du milde jeg syntes at det er sjovt, og der findes mange meget inspirerende “ting” da jeg fungere meget visuelt- er det i top, men kan nu også lide at læse en velskrevet, dejlig tekst-sjov eller sigende.
  Ja ja du ved jo jeg har opdaget dig, og når man besvarer en kommentar på sit eget indlæg skal man skrive @ foran den person man henvender sig til;-) men gjorde som dig i starten.
  Den med gamblr må jeg prøve for det lyder som en sand lettelse, tak for det Karens nevø Emil:-)
  Rigtig god fornøjelse med instagram!

  Like

 3. Vistså!! Nb Køb ikke noget i den reklame der følger med.. Milin the box … Det er ren fup..

  Like

 4. Hej Karen
  Jeg kæmper i mod, jeg bruger lang tid på bloggen og fb i forvejen, jeg vil ikke også på Instagram, det går bare ikke, så får jeg ikke tid til haven. Mange bloggere er stået af på grund af Instagram, nej det vil jeg ikke være med til. Held og lykke med dit. Foreløbig forbliver jeg gammeldags.
  Kh lisbeth

  Like

Der er lukket for kommentarer.